Sharepoint developer | Utrecht

Sorry, deze opdracht voor Sharepoint developer is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Utrecht
Aanvraagnummer:
A2024-872
Startdatum:
24-06-2024
Verwachte einddatum:
31-12-2024 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
24
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
27-05-2024 08:00
Contactpersoon Quest4:
Sabine van Bree
Telefoonnummer:
06-31070195
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Sharepoint developer

Achtergrondinformatie
De Koninklijke Landmacht vecht voor vrede en vrijheid. Dit doet de landmacht om Nederland, zijn mensen en zijn belangen te dienen en te beschermen. De landmacht wil de komende jaren transformeren naar een organisatie die op het HR gebied flexibel is, maatwerk kan leveren en schaalbaar is. Op deze manier levert de HR Directie met personele gereedheid, een bijdrage aan de operationele gereedheid van Defensie. De werkzaamheden vinden plaats binnen de HR Directie van de Staf van het Commando Landstrijdkrachten. Op de locatie Kromhoutkazerne in Utrecht, maak je deel uit van het HR Vernieuwingsteam. Samen met andere afdelingen, geeft dit team invulling aan het realiseren van de personele gereedheid van de landmacht. Eén van de prioriteiten van de Koninklijke Landmacht is om de commandanten meer in hun kracht te zetten. Dit betekent onder andere dat er een gedeelte van de personele budgetten gedecentraliseerd wordt naar de commandanten. De relevante informatie die hiervoor van belang is moet samengebracht worden op een kennisplatform. Dit kennisplatform dient ter ondersteuning van de HR community, Finance professionals en commandanten ten behoeve van het effectief kunnen uitvoeren van hun opdracht.

Functieomschrijving
Het ontwerpen, inrichten en grafisch vormgeven van een SWR/Sharepoint omgeving, die moet leiden tot een een spoorboekje/HR Kompas. Op deze SWR wordt op een gebruiksvriendelijke en intuïtieve manier (benchmark met eindgebruiker maakt deel uit van de taken) informatie aangeboden (belangrijkste processen, route mandaten, taken, info en contactpersonen) van Sturen op de F (decentraliseren van budgetten). Dit moet bijdragen aan een kennisplatform dat mensen (HR, Finance en commandanten) betrokken bij Sturen op de F handvatten geeft om hier op een professionele wijze invulling aan te geven. Dit onderwerp is de prioriteit van de HR Directie CLAS voor 2024. Dit kennisplatform dient ter ondersteuning van de HR community, Finance professionals en commandanten ten behoeve van het effectief kunnen uitvoeren van hun opdracht.
Werkzaamheden:
– Ontwikkelen van een SharePoint/SWR platform ‘HR Kompas’ ten behoeve van een van de prioriteitsprojecten binnen de directie HR.
– Het ontwerpen en ontwikkelen van een grafische opzet (binnen de maximale mogelijkheden van SharePoint/SRW) om het platform zo intuïtief en gebruiksvriendelijk mogelijk in te richten.
– Het ontwerpen en inrichten van het platform, zowel het inrichten van de structuur, het proces- als inhoudelijk (route, mandanten, taken, info en SME) gedeelte.
– Het ontwikkelen van een borgingplan om het platform na de ontwikkelfase te borgen in de bestaande bedrijfsvoering.
– Het ontwikkelen en opleveren van een gebruiksdocument en overdrachtsdocument.
– Het adviseren vanuit een oplossingsgerichte focus, over de mogelijkheden van SharePoint/SWR, ook op gebied van grafische opties.
– Werkzaamheden vinden plaats met als hoofdlocatie Utrecht, waarbij ook bezoeken aan diverse eenheden tot de mogelijkheden behoren.

Eisen en wensen voor de functie Sharepoint developer

Harde-eisen

  • Kandidaat beschikt aantoonbaar (minimaal 2 jaar) over uitstekende kennis (en ervaring) van Sharepoint / SWR.
  • De kandidaat-SWR specialist is daarbij in staat zelfstandig een SWR te bouwen, en kan hierbij goed samenwerken met verschillende inhoudelijke experts.
  • Kandidaat beschikt over (minimaal 2 jaar) kennis (en ervaring) van Sharepoint/SWR platform ontwikkeling (incl ontwerp, ontwikkelen, inrichten en borgen).
  • Kandidaat beschikt over (minimaal 2 jaar) aantoonbare kennis en inzicht/ervaring op grafische mogelijkheden binnen Sharepoint.
  • Kandidaat heeft minimaal een afgeronde MBO-opleiding, niveau 4.

Wensen

  • Kandidaat heeft een HBO werk- en denkniveau, door een afgeronde HBO-opleiding en/of door minimaal 2 jaar werkervaring op HBO-niveau is een pre (10%).
  • Kandidaat beschikt aantoonbaar over kennis op gebied van HR / Finance. Dit zal ook worden getoetst tijdens een toelichtend gesprek, maar dient ook uit het CV te halen zijn (20%).
  • Kandidaat beschikt aantoonbaar over minimaal 2 jaar ervaring met procesmodelleren (analyse en het ontwerp van informatiesystemen) (20%).
  • Kandidaat beschikt aantoonbaar over minimaal 1 jaar ervaring bij een overheidsorganisatie (10%).
  • Kandidaat beheerst over goede communicatieve vaardigheden, geeft blijk van een hoge mate van zorgvuldigheid en kan prima samenwerken. Dit zal ook worden getoetst in een mogelijk toelichtend gesprek met de kandidaat (40%).

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Sabine van Bree bereikbaar op het nummer: 06-31070195. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2024-05-22 07:40:17

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden