Service Manager | Den Haag

Sorry, deze opdracht voor Service Manager is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2023-365
Startdatum:
15-04-2023
Verwachte einddatum:
31-03-2024 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
20-03-2023 12:00
Contactpersoon Quest4:
Martin Notmeijer
Telefoonnummer:
+31 6 29040901
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Service Manager

Wij zijn namens het Ministerie van Justitie & Veiligheid op zoek naar een Service Manager op basis van 36 uur.

Binnen de afdeling CTB is het team Service management verantwoordelijk voor alle contacten en afspraken op ICT-gebied met de leveranciers van de IND. Dat kunnen diensten zijn die wij afnemen binnen de rijksoverheid of van de markt. Wij beheren ongeveer 150 contracten van klein tot zeer groot. Een aantal van de grotere contracten die de IND afneemt van andere overheids onderdelen zijn cruciaal zijn voor de dienstverlening van de IND. In het team zijn een aantal leveranciers/service level managers (SLM) werkzaam. De rol van de in te huren Service manager is om samen met de huidige SLM een betere structuur neer te zetten en de sturing op leveranciers te verbeteren.

Achtergrond:
We zijn het afgelopen jaar bezig geweest om SM beter op de kaart te zetten. De klant behoeftes helder te krijgen in samenspraak met de de directies en vertalen naar de contracten die wij hebben met interne en externe leveranciers. het bedrijfsbelang is erg belangrijk en dit heeft een duidelijke relatie met de leveranciers afspraken en hoe die worden beheerd. De IND ook aan het nadenken over de toekomst van de OTA-omgeving van ons primaire informatiesysteem, INDiGO, die zich aan het einde van de lifecycle bevindt. Mogelijke opties zijn de de Cloud om simpelweg de hardware vervangen. Daarnaast gaat de ontwikkelafdeling een verandering in van waterval naar agile werken. Dit heeft niet alleen een impact de ontwikkelomgeving maar ook de gebruikersorganisatie. Dit is een kleine greep uit de vele veranderingen die binnen de IND spelen en de winkel moet wel open blijven.

Organisatie:
De IND ambieert om een moderne dienstverlener te zijn die informatie- en data gestuurd werkt voor het gehele proces van dienst verlenen in de migratieketen. De Directie Informatievoorziening (DIV) verzorgt de ondersteuning van alle bedrijfsprocessen binnen de IND. Deze hoofdtaken zijn verdeeld over vier afdelingen: Strategie & Regie; Productiehuis; Continuïteit en Technisch Beheer; en Datadiensten. Deze afdelingen werken veelal in zelforganiserende en multidisciplinaire teams die kort cyclisch en iteratief software ontwikkelen en beheren volgens de agile methodiek, waarbij de aansturing ook nog projectmatig kan. De komende jaren gaat het bestaande applicatielandschap op de schop en wordt het bestaande systeemlandschap INDiGO in fasen vervangen.

DIV heeft veel interactie met directies binnen en buiten de IND en staat in verbinding met diverse ketenpartners zoals KvK, RvIG en DUO. Door deze grote hoeveelheid aan koppelvlakken lopen behoeftes van onze klanten en ketenpartners erg uiteen: DIV levert deskundigheid, advies, en modelleert en implementeert wijzigingen in overleg. Het onderhouden van het huidige systeem INDiGO is op dit moment een integraal onderdeel van het IV werk. De vernieuwing hiervan neemt een steeds groter deel van het werk in beslag. Daarnaast ondersteunt DIV het platform voor online samenwerking (met name Sharepoint), de systemen ter behoeve van bedrijfsvoering (Datawarehouse, systemen van derden) en die van de publieke omgeving.

Eisen en wensen voor de functie Service Manager

Harde eisen:

  • Minimaal afgeronde HBO opleiding.

Wensen:

  • Communicatief vaardig in schrift en taal / duidelijkheid;
  • Resultaat gericht met zorg voor de relatie;
  • Samenwerken / motiveren;
  • Minimaal twee jaar relevante ervaring binnen een complexe organisatie en/of (Rijks) overheid is een pre;
  • Aantoonbaar breed kennisniveau hebben m.b.t IT infrastructuur technologie, beheersaspecten en op basis hiervan verbindingen kunnen leggen en de afhankelijkheden in de Beheerorganisatie kunnen bepalen;
  • Aantoonbaar financiële kennis op het gebied van inkoop van ICT-middelen.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Martin Notmeijer bereikbaar op het nummer: +31 6 29040901. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-03-16 09:52:40

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden