Service Level Manager | Den Haag

Sorry, deze opdracht voor Service Level Manager is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2023-1298
Startdatum:
15-10-2023
Verwachte einddatum:
31-03-2024 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
23-09-2023 10:00
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Service Level Manager

Wij zijn namens SSC-ICT Haaglanden op zoek naar een Service Level Manager op basis van 36 uur.

Als Service Level Manager ben je verantwoordelijk voor het proactief monitoren en analyseren van de kwaliteit van de dienstverlening van 1 of meerdere performance ketens binnen de Business Unit Standaard. Je taken bestaan onder andere uit:- Het opstellen van DAP (Dienst Afspraken en Procedures) en OLA’s (Operational Level Agreements), waarbij verwacht wordt dat je minimaal 2 DAP’s herijkt en 2 concrete OLA’s opzet en finaliseert die gekoppeld worden aan de inhuurperiode (prestatie- en leververplichting).- Je vervult een consultantrol bij het vaststellen van SLA’s (Service Level Agreements) samen met het relatiemanagement.- Het vaststellen van (nieuwe) te ontwikkelen rapportagebehoeften, zowel intern bij de afdelingen als extern via afnemers en bijbehorende overleggen.- Proactief analyseren van trends op het gebied van service management en meedenken met het lijnmanagement hierover. Hierbij hoort ook proactieve belangenbehartiging.- Kritisch opstellen als het gaat om de definitie van kwaliteit en waarom we dat vinden.- Je speelt een rol in het ontwerp- en implementatieproces van zowel de rol als de bijbehorende processen en instrumenten. Je wordt verwacht een meedenkende houding en bijdrage te leveren om te helpen implementeren.

Achtergrond Opdracht
De rol van Service Level Manager is tijdelijk beschikbaar vanwege het vertrek van een medewerker. Omdat de SLM-rol nog in ontwikkeling is, is gekozen voor tijdelijke inhuur als vervanging. Het doel van de tijdelijke inhuur is om het werk uit te voeren in de operatie en inzicht te geven of de inzet vanuit deze fte positie duurzaam nodig is. Je zult de manager adviseren over de duurzaamheid van de inzet.

Organisatie:
Wij zijn SSC-ICT, het Shared Service Centrum ICT van en voor het rijk, onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. We zijn een van de grootste fullservice ICT-dienstverleners binnen het rijk en servicen de gehele rijksdienst met onder meer rijksbrede IT-services. Ons shared service centrum ondersteunt meer dan 50.000 werkplekken en mobiele devices in Nederland en op 160 ambassadeposten over de gehele wereld. Daarnaast beheren en ontwikkelen we ruim 1000 applicaties, verzorgen housing en hosting in het state of the art overheidsdatacenter (ODC), bieden IT- diensten met extra hoge beveiligingsniveaus en voeren jaarlijks zo’n 260 ICT-projecten uit, waaronder internationale evenementen als het EU- voorzitterschap. Zo zorgen we dat ambtenaren hun belangrijke werk in dienst van de samenleving altijd, overal en veilig kunnen doen.

Eisen en wensen voor de functie Service Level Manager

Harde eisen:

  • In ITIL v3 (Service and offering) gecertificeerd (behaald in 2021, 2022, 2023)

Wensen:

  • HBO opleiding (diploma) (10 punten)
  • Kennis of ervaring met Ketenmanagement als sturingsconcept en de positie van de SLM-rol hierin, verandermanagement in de context van publieke sector, procesmanagement (10 punten)
  • Kennis van Shared sevices in publieke context, Prestatiemetingen vormen en hierover rapporteren, belangenbehartiging tussen lijnmanagement en uitvoering (10 punten)
  • Ervaring met contract en leveranciers management (raamcontracten en aanbestedingen) (10 punten)
  • Ervaring opstellen dienstverleningsafspraken, analyseren van kwaliteitsnormen, proactief relaties managen, procesmatig werken (10 punten)
  • Aantoonbare ervaring bij relevante en soortgelijke opdrachten om afspraken tussen belanghebbenden te borgen in een IT omgeving (10 punten)
  • Ervaring bij Rijksoverheid, of vergelijkbare grote en complexe werkomgevingen (10 punten)
  • Kennis van de inhoud van hard- en software van infrastructuren (5 punten)
  • Competenties: Verbinden, zelfstandig, flexibel; In staat zijn een goede klantrelatie (intern) op te bouwen; Neemt initiatief en kan resultaatgericht werken; Teamplayer en is politiek sensitief; Staat stevig in de schoenen bij onderhandelingen met afnemers; Hands-on mentaliteit die productief aan de slag gaat om de opdracht uit te voeren (totaal 5 punten)

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-09-19 08:09:56

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden