Senior Java leaddeveloper – JIO T22-064 | Gouda

Sorry, deze opdracht voor Senior Java leaddeveloper – JIO T22-064 is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Gouda
Aanvraagnummer:
A2024-853
Startdatum:
01-06-2024
Verwachte einddatum:
31-05-2025 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
23-05-2024 17:00
Contactpersoon Quest4:
Fulko van der Meulen
Telefoonnummer:
06-53719004
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Senior Java leaddeveloper – JIO T22-064

Opdrachtomschrijving
Voor het DevOps-team bij DV&O (Dienst Vervoer en Ondersteuning) in Veenhuizen zoeken wij een zeer ervaren Senior Java leaddeveloper. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor de continuïteit van de Drife-keten. Binnen de Drife-keten worden voor de Dienst Vervoer & Ondersteuning de transportaanvragen vanaf aanvraag en tot en met planning en uitvoering afgehandeld. Naast onderhoud aan en doorontwikkeling van de bestaande oplossingen staan we ook op het punt om delen van de applicatie keten te vernieuwen.

Achtergrond
Je werkt in het DevOps-team in Veenhuizen. Onze klant zit in Assen. Dat betekent dat je bij alle fases van ontwikkeling betrokken bent. Van de vraag van de klant tot eerste idee tot realisatie. Je werkt in korte cycli volgens de scrum-/agile-aanpak. Zo ben je continu bezig om mooie oplossingen voor onze klanten zo optimaal mogelijk te realiseren. Als echte teamplayer ben jij er trots op om samen met je collega’s te zorgen dat de bedachte oplossingen ook duurzaam in de operatie worden verankerd. Daarbij ben je medeverantwoordelijk voor het resultaat. Je kijkt dan ook niet alleen vanuit je eigen referentiekader naar de vraagstelling van de klant, maar ook vanuit andere disciplines, zoals de informatieanalist, functioneel beheerder, testautomatiseerder, tester en applicatiebeheerder. Ook ben je een mentor voor de junior developers en ben je een sparring partner voor alle teamleden. Complexe business- en ICT-vraagstukken vanuit het perspectief van software en architectuur, daar zet jij je tanden in. Ook draag je bij aan de realisatie en ingebruikname van de O- en T-omgeving. Je stimuleert innovatie, optimalisatie en versimpeling. Samen met je collega ontwikkelaars en software architecten in Gouda ben je als leaddeveloper medeverantwoordelijk voor de gekozen oplossing en technieken die worden toegepast. Als ontwikkelafdeling willen we over de verschillende klantenteams uniforme technieken en oplossingen gebruiken zodat uitwisseling en ondersteuning van kennis geborgd is. Als ervaren Java-ontwikkelaar sta je voor jouw mening en challenge je andere betrokkenen binnen het project waaraan je werkt. Daarbij coach je collega-developers en stimuleer je hen om zich te ontwikkelen in hun vakgebied. Natuurlijk volg je zelf ook actief ontwikkelingen en trends op het gebied van software development. Jouw kennis deel je actief met stakeholders binnen het project. Tot slot vertaal je jouw visie op continuous integration en continuous delivery naar concrete verbeteringen van de ontwikkelafdeling van JIO.

Organisatie
De Justitiële ICT Organisatie is van oorsprong de ICT-organisatie van de Dienst Justitiële Inrichtingen, maar sinds januari 2022 een zelfstandig ICT-dienstverlener voor het gehele ministerie van Justitie en Veiligheid. De Justitiële ICT Organisatie levert ICT-diensten aan verschillende onderdelen van het ministerie Justitie en Veiligheid (JenV). De Justitiële ICT Organisatie ontwikkelt, bouwt, implementeert en beheert ICT-werkplekken, applicaties en infrastructuur voor meer dan 20.000 gebruikers. In totaal werken ongeveer 500 medewerkers bij de Justitiële ICT Organisatie vanuit vestigingen in Gouda, Zeist en Veenhuizen en vanuit het rekencentrum in Amsterdam. De organisatie ontwikkelt veilige cloud-omgevingen waardoor JenV medewerkers hun werk kunnen doen: thuis, onderweg en op een werkplek. Opdrachtgevers zijn onder meer de Dienst Justitiële Inrichtingen, de Raad voor de Kinderbescherming, de Immigratie- en Naturalisatiedienst, de Dienst Terugkeer en Vertrek, Reclassering Nederland en Justis.

Eisen en wensen voor de functie Senior Java leaddeveloper – JIO T22-064

Harde-eisen

  • Je hebt een certificering op Java-gebied, zoals OCP-Java SE 6 of hoger;
  • Je hebt een hbo- of wo-diploma, het liefst in de richting informatica;
  • Ervaring met Java-applicatieservers (Tomcat, Jetty en JBoss), Spring Framework (Core, Boot, Security en JDBC), webservices (SOAP, JAX-WS en REST) en tools voor continuous integration (Maven, Git, Jenkins en Sonar). (3 jaar)

Wensen

  • Ervaring met JavaServer Faces (JSF) en Vue.js is een pre.Ervaring met Javascript is een pre;
  • Je bent klant- en resultaatgericht, analytisch sterk en omgevingsbewust;
  • Je bent communicatief sterk, kunt goed samenwerken en zorgt voor tijdige afstemming met collega’s over de voortgang en onderlinge samenhang van de op te leveren resultaten;
  • Je hebt een heldere aanpak voor ogen en kunt een realistische inschatting maken van benodigde tijd, middelen en capaciteit;
  • Je houdt je eigen vakkennis bij, maakt je nieuwe onderwerpen snel eigen en leert van je eigen ervaringen en van collega’s.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 4 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Thuis/Kantoor: 75/25%.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Fulko van der Meulen bereikbaar op het nummer: 06-53719004. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2024-05-17 11:24:35

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden