Senior Beheerder IP (NDCC) | Huis ter Heide

Sorry, deze opdracht voor Senior Beheerder IP (NDCC) is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Huis ter Heide
Aanvraagnummer:
A2024-460
Startdatum:
01-08-2024
Verwachte einddatum:
31-07-2025 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
38
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
15-04-2024 08:00
Contactpersoon Quest4:
Fulko van der Meulen
Telefoonnummer:
06-53719004
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Senior Beheerder IP (NDCC)

Opdrachtomschrijving
Als Senior Beheerder werk je met de nieuwste technieken op het gebied van Network Engineering. Als Senior heb jij de centrale rol in de uitvoering van het beheer, de lifecycle en het onderhoud van de verschillende delen van het Defensie netwerken en DC’s. Je controleert en regisseert het wijzigings- en incidentenproces binnen de afdeling en schakelt daarvoor met andere disciplines. Je handelt complexe incidenten en problemen af en laat waar nodig preventieve en correctieve maatregelen nemen. Je bent je bewust van je rol en dat de kwaliteit van de dienstverlening in belangrijke mate wordt bepaald door het teamverband op je afdeling. Op een normale werkdag weet je welke taken je die dag gepland hebt, welke migraties of wijzigingen bij jou en je collega’s op de rol staan en wat je nog moet regelen. Dat is je dagplanning. Maar de dagen gaan niet altijd als gepland dus als het nodig is spring je flexibel bij in het team. Met je kennis en ervaring coach en begeleidt je je collega Engineers en bewaak je dat het kennisniveau op de afdeling op peil blijft.

 • Het middels een rooster periodiek consignatie lopen hoort bij de functie.
 • Het werk wordt uitgevoerd in teamverband, gedeeltelijk op locatie en gedeeltelijk thuis.

Achtergrond

Het Joint Informatievoorziening Commando (JIVC), onderdeel van Commando Materieel en IT (COMMIT), is het IT-bedrijf van Defensie. JIVC zorgt ervoor dat iedereen bij Defensie, zowel burgermedewerkers als militairen, effectief kunnen samenwerken, zowel in Nederland als tijdens missies wereldwijd, 24/7. Binnen JIVC biedt de afdeling Generieke IT & Infrastructuur (GII, onderdeel van entiteit IT Infra) generieke IT-infrastructuurdiensten aan waar de operationele eenheden van Defensie (OPCO’s) en externe partners, zoals politie, brandweer en kustwacht gebruik van maken. Ook voorziet GII in generieke informatievoorzieningstoepassingen. Om toekomstbestendig innovatief en informatie gestuurd op te kunnen treden wordt grootschalige vernieuwing van de IT Infrastructuur versneld door o.a. samenwerking met een IT Infrapartner. Als gevolg daarvan ligt voor GII de focus de komende jaren op het borgen van continuïteit van de dienstverlening en het bijdragen aan een gefaseerde overdracht van verantwoordelijkheden naar andere JIVC-afdelingen, een mooi uitdaging!
De sectie Netwerken ontwerpt, realiseert en beheert de LAN bouwstenen voor het operationele domein uiteenlopende, gerubriceerde netwerken en applicaties. De functionaliteit van deze statische en deployed netwerken wordt 24/7 ondersteund, waar ter wereld de eindgebruiker zich ook bevindt. Aan het netwerk zijn op meer dan 300 locaties zowel bekabelde als draadloze uitlopers gekoppeld inclusief koppelingen met datacenters.

Organisatie
JIVC is een professionele IV/ICT-organisatie, die de Defensieonderdelen en andere klanten binnen de overheid faciliteert in het effectief en doelmatig kunnen (blijven) uitvoeren van hun taken. Als organisatie staat JIVC voor betrouwbare, beveiligde IV/ICT-diensten die marktconform zijn wat betreft techniek en prijs. Medewerkers binnen JIVC werken samen en delen kennis, vanuit het besef dat alleen op deze wijze de beste kwaliteit kan worden geleverd.

Eisen en wensen voor de functie Senior Beheerder IP (NDCC)

Harde-eisen

 • De kandidaat heeft HBO werk- en denk niveau;
 • De kandidaat heeft een certificaat CCNP Router & Switching;
 • De kandidaat heeft minimaal 3 jaar ervaring in het identificeren van mogelijke verbeteringen in processen en netwerkbeheer;
 • De kandidaat heeft minimaal 3 jaar ervaring in het uitvoeren van de operatie (run en change) op de bouwsteen en het identificeren van mogelijkheden voor doorvoeren van automatisering;
 • De kandidaat heeft minimaal 5 jaar aantoonbare kennis en werkervaring als Senior Beheerder in een IP netwerk enginering omgeving.

Wensen

 • De kandidaat heeft bij voorkeur minimaal 3 jaar gewerkt in een grote organisatie (>1000 FTE), kennis van de Defensieorganisatie is een pré;
 • De kandidaat heeft bij voorkeur een HBO diploma richting ICT;
 • De kandidaat heeft bij voorkeur 3 jaar aantoonbare kennis en ervaring met Layer 2 en Layer 3 Technologieen;
 • De kandidaat heeft bij voorkeur 3 jaar aantoonbare kennis en ervaring met Routing & Switching met Extreme, Cisco, Nokia en HP;
 • De kandidaat heeft bij voorkeur 3 jaar aantoonbare kennis en ervaring met Ansible of vergelijkbare scriptingtaal;
 • De kandidaat heeft bij voorkeur 1 jaar ervaring met met CISCO ISE.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden plaats van 22 april tot 26 april aanstaande. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Offsite werken bespreekbaar: Ja, na inwerken en in overleg met team 50/50.

Consignatiediensten: Ja, Inzet van consignatie volgens rooster. (ca. 5 keer op jaarbasis een week)

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Fulko van der Meulen bereikbaar op het nummer: 06-53719004. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2024-04-04 12:24:58

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden