Senior applicatiebeheerder 3e lijn – JIO T23-067 | Gouda

Sorry, deze opdracht voor Senior applicatiebeheerder 3e lijn – JIO T23-067 is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Gouda
Aanvraagnummer:
A2024-558
Startdatum:
01-05-2024
Verwachte einddatum:
30-04-2025 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
18-04-2024 10:00
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Senior applicatiebeheerder 3e lijn – JIO T23-067

Opdrachtomschrijving

In het klantteam DT&V werken wij met verschillende kennisgebieden, Azure/Cloud/Azurestack/SQL/Biztalk/powershell scripting, omdat we afscheid hebben genomen van een collega die de focus had op Biztalk zoeken wij per direct een consultant die ervaring heeft inbovenstaande kennisgebieden waarbij het zwaartepunt op Biztalk ligt.

Achtergrond

In het klantteam DT&V werken wij met verschillende kennisgebieden, Azure/Cloud/Azurestack/SQL/Biztalk/powershell scripting, omdat we afscheid hebben genomen van een collega die de focus had op Biztalk zoeken wij per direct een consultant die ervaring heeft inbovenstaande kennisgebieden waarbij het zwaartepunt op Biztalk ligt.

Organisatie

De Justitiële ICT Organisatie is van oorsprong de ICT-organisatie van de Dienst Justitiële Inrichtingen, maar sinds januari 2022 een zelfstandig ICT- dienstverlener voor het gehele ministerie van Justitie en Veiligheid. De Justitiële ICT Organisatie levert ICT-diensten aan verschillende onderdelen van het ministerie Justitie en Veiligheid (JenV). De Justitiële ICT Organisatie ontwikkelt, bouwt, implementeert en beheert ICT-werkplekken, applicaties en infrastructuur voor meer dan 20.000 gebruikers. In totaal werken ongeveer 500 medewerkers bij de Justitiële ICT Organisatie vanuit vestigingen in Gouda, Zeist en Veenhuizen en vanuit het rekencentrum in Amsterdam. De organisatie ontwikkelt veilige cloud-omgevingen waardoor JenV medewerkers hun werk kunnen doen: thuis, onderweg en op een werkplek. Opdrachtgevers zijn onder meer de Dienst Justitiële Inrichtingen, de Raad voor de Kinderbescherming, de Immigratie- en Naturalisatiedienst, de Dienst Terugkeer en Vertrek, Reclassering Nederland en Justis.

Eisen en wensen voor de functie Senior applicatiebeheerder 3e lijn – JIO T23-067

Harde eisen

  • Scrum en agile gecertificeerd en aantoonbare ervaring in werken – 3 jaar
  • Ervaring met testen van ketens, beheer van MSSQL / citrix / AD / ADFS – 3 jaar

Wensen

  • Ontwerp en Ontwikkeling Informatiesystemen Foundation; RAD/LAD; XML/UML; XBRL, HTML, ASP, SOAP, XML, XSL-T, XPath,, DOM, XML,Schema’s, Databases en SQL Foundation, IT Foundation; A+ Essentials, Informatiesystemen Foundation, Testen Foundation; TMapNext,Foundation; ISTQB Certified Tester Foundation Level, Applicatiemanagement Foundation, ITSM Foundation; ITIL Foundation
  • Je bent SCRUM en/of Agile gecertificeerd of hebt aantoonbare ervaring in een agile/SCRUM-omgeving. Recente hands-on ervaring met automatisering, ervaring met testen van ketens, beheer van MSSQL 2016/2017/2019, optimaliseren van hardware AD/ADFS clustering en monitoring

Competenties

  • De applicatiebeheerder is primair verantwoordelijk dat een applicatie aan de overeengekomen prestatiekenmerken (performance, bedrijfszekerheid,) blijft voldoen.
  • De applicatiebeheerder werkt vaak samen met een DBA en/of serverbeheerder.
  • De applicatiebeheerder stuurt de realisatie van gewenste wijzigingen door een programmeur of DBA aan en coördineert de (technische) implementatie van de wijziging in de productieomgeving.
  • Vaak is de applicatiebeheerder – in de tweede lijn – betrokken bij het oplossen van incidenten en problemen die ontstaan zijn door een technische reden.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 4 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2024-04-15 07:15:47

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden