Security Ontwerper | Soeterberg

Sorry, deze opdracht voor Security Ontwerper is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Soeterberg
Aanvraagnummer:
A2023-356
Startdatum:
01-05-2023
Verwachte einddatum:
30-04-2024 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
24
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
22-03-2023 10:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Security Ontwerper

Wij zijn namens het Ministerie van Defensie op zoek naar een Security Ontwerper op basis van 24 uur.

Wij zoeken een Senior Security Ontwerper met DevOps ervaring. Jij neemt deel aan de realisatie van een project dat voorziet in een nieuw platform waarop diverse security tooling draait. Jouw taken bestaan uit het zelfstandig ontwerpen van systeem architecturen waaronder het vaststellen requirements, bedenken en beschrijven van netwerken en systeemfuncties en de routering van complexe datastromen. Je bent in staat om security ontwerpers, architecten, engineers en beheerders die deel uitmaken van het team functioneel aan te sturen en te begeleiden waar nodig zowel op ontwerp als op beheer vraagstukken. Je bent degene die het voortouw neemt om technische ontwerpvraagstukken op te lossen in samenspraak met de diverse technische uitvoerende partijen en komt hierbij tot gewenste resultaten. Je hebt je relevante ervaring in het security monitoring domein en kent actuele security monitoring oplossingen en technieken en hebt een uitstekend inzicht en overzicht van actueel toegepaste infrastructuur componenten zoals netwerk, storage & filesystemen, Linux, databases, messaging, log collectie technieken en DevOps technieken inzake deployment, tuning en automation van applicaties. Je hebt ruime ervaring met Elastic, Kafka, Logstash, Ansible, contrainerplatformen zoals kubernetes en docker als ook virtualisatieplatformen. Tot slot vervul je een belangrijke rol om de kennis van de diverse ontwerpen en bijbehorende beheersaspecten van het platform vast te leggen en zorgvuldig over te dragen aan andere partijen.

Achtergrond:
Het projectmatig realiseren van een Elastic platform en zorgdragen dat dit inclusief kennisoverdracht goed in beheer komt.

Organisatie:
JIVC: JIVC is een professionele IV/ICT-organisatie, die de Defensieonderdelen en andere klanten binnen de overheid faciliteert in het effectief en doelmatig kunnen (blijven) uitvoeren van hun taken. Als organisatie staat JIVC voor betrouwbare, beveiligde IV/ICT-diensten die marktconform zijn wat betreft techniek en prijs. Medewerkers binnen JIVC werken samen en delen kennis, vanuit het besef dat alleen op deze wijze de beste kwaliteit kan worden geleverd.

Eisen en wensen voor de functie Security Ontwerper

Harde eisen:

 • Kandidaat heeft eerder een senior / lead rol ingevuld bij vorige werkgever(s) op tactisch en operationeel niveau;
 • Kandidaat heeft minimaal een afgeronde HBO / BC (bachelor) opleiding. Diploma moet zijn behaald;
 • Kandidaat beschikt over een Elastic Engineer en Observability certificering. Certificaat moet zijn behaald;
 • Kandidaat heeft aantoonbare ervaring met systeem ontwerp en (security) architectuur (5 Jaar);
 • Kandidaat heeft aantoonbare ervaring met ontwerpen van security oplossingen ten behoeve van Security Operations Centers (3 Jaar).

Wensen:

 • Kandidaat heeft bij voorkeur minimaal3 jaar aantoonbare ervaring met systeemontwerp van complete infrastructuren binnen complexe omgevingen, bij voorkeur binnen de overheid;
 • Kandidaat heeft bij voorkeur minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring met DevOps en DevOps technieken;
 • Kandidaat heeft bij voorkeur minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met het opstellen en reviewen van technische ontwerpen voor (security) applicaties en onderliggende (cloud) infrastructuren;
 • Kandidaat heeft bij voorkeur minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring met ontwerp beheer(aspecten) van Elastic clusters;
 • Kandidaat heeft bij voorkeur een afgeronde HBO opleiding richting richting Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie, Systeemmanagement, BI (Bedrijfskundige Informatica) , I(C)T of IV (Informatie Voorziening), Cybersecurity;
 • Kandidaat heeft bij voorkeur minimaal 1 jaar aantoonbare ervaring met ontwerp van messaging platformen en bij voorkeur Apache Kafka.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-03-16 08:14:52

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden