Security Officer | Den Haag

Sorry, deze opdracht voor Security Officer is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2023-1321
Startdatum:
16-10-2023
Verwachte einddatum:
30-04-2024 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
26-09-2023 10:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Security Officer

Wij zijn namens EZ-RVO op zoek naar een Informatiebeveiligingsprofessional op basis van 36 uur per week.

Het team Crisismanagement, Informatiebeveiliging en Privacy (CIP) van RVO is op zoek naar een energieke Informatiebeveiligingsprofessional, die goed kan schakelen met diverse partijen. De Adviseur Informatiebeveiliging staat met één been in het expertise team ‘Security Office’, waar samen met de collega’s gewerkt wordt aan generieke producten (beleid, kaders, instructies) om de organisatie te ondersteunen. Samen met collega’s worden beleidsstukken en instructies geschreven, daarnaast ben je als adviseur verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van de implementatieprogramma’s. Met het andere been staat de adviseur midden in de organisatie van RVO en ondersteunt en adviseert zij/hij de business in het veilig omgaan met informatie. Zij/hij is aanspreekpunt voor het management. We zoeken een allround professional ten aanzien van tactisch/ strategische issues, die de directie adviseert en informeert ten aanzien van de visie en koers en zorg draagt voor de totstandkoming van strategische beleidsplannen over het compliant krijgen en houden van de organisatie aan de Baseline Informatiebeveiliging Overheid.

Achtergrond Opdracht
Informatiebeveiliging heeft in toenemende mate de aandacht binnen de organisatie. Een deel van de organisatie is ISO 27001 gecertificeerd. De gehele organisatie moet voldoen aan de BIO. Hiervoor zoeken we ondersteuning van een Informatiebeveiligingsprofessional.

Organisatorische context en cultuur
Kansen voor Nederland, kansen voor jou Een duurzame, economisch sterke samenleving: daar werken we aan bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Met nationale en internationale programma’s, van de energietransitie en voedselproductie tot ontwikkelingsprojecten in Afrika. Met voorlichting, advies, financiering, subsidies en hulp bij het vinden van zaken- of kennispartners. Door slim organiseren en maximaal gebruik van digitale communicatie zorgen we voor een soepele en optimale dienstverlening. Door elkaar op te zoeken en verbindingen te leggen bieden we nieuwe inzichten en mogelijkheden. Voor en achter de schermen zetten 4500 mensen zich in voor een economisch sterk, innovatief en duurzaam Nederland, op verschillende vestigingen in Nederland. Ook voor jou zijn er kansen! Onze adviseurs weten als geen ander wat er nodig is om ondernemende Nederlanders vooruit te helpen. Beoordelaars nemen subsidie- en andere verzoeken onder de loep en helpen de aanvragers om nieuwe stappen te zetten. Inkopers benutten de inkoopkracht van de Rijksoverheid, ook om maatschappelijke doelen te bereiken. De medewerkers van de frontoffice staan iedereen te woord die vragen heeft. Functioneel beheerders ontwikkelen en onderhouden digitale loketten. Projectmanagers onderzoeken wat de mogelijkheden van big data zijn. Juristen zorgen dat we ons houden aan wet- en regelgeving. En communicatieadviseurs ontwikkelen toegankelijke websites voor voorlichting en advies. Wie ondernemend Nederland een warm hart toedraagt, kan bij onze organisatie dus alle kanten op.

Eisen en wensen voor de functie Security Officer

Harde eisen:

  • Opleiding op HBO niveau
  • Gecertificeerd CISM/CISP of gelijkwaardig
  • HBO/WO werk- en denkniveau (5 jr)
  • Ervaring in informatiebeveiliging (5 jr)

Wensen:

  • Strategisch adviseren
  • Netwerken
  • Projectmatig werken
  • Ervaring met het opstellen en implementeren van beleid, kaders en instructies
  • Ervaring met het opstellen en implementeren van monitoring
  • Ervaring bij overheidsorganisaties (uitvoeringsorganisaties, ministeries)

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-09-25 11:09:27

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden