Security Officer | Assen

Sorry, deze opdracht voor Security Officer is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Junior
Standplaats:

Assen
Aanvraagnummer:
A2024-499
Startdatum:
01-05-2024
Verwachte einddatum:
31-10-2024 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
11-04-2024 12:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Security Officer

We zijn op zoek naar een projectmedewerker informatiebeveiliging/privacy. De werkzaamheden omvatten het uitvoeren van risicoanalyses, GAP-analyses en het opstellen van verbeterplannen ten behoeve van de BIO en inkoopprocessen. Daarnaast omvat de opdracht ondersteuning van lijnmedewerkers bij het opstellen van IB-afspraken, rapporteren over de status van informatiebeveiliging, behandelen en oppakken van verschillende typen informatiebeveiligingsincidenten, fungeren als aanspreekpunt voor de business, ondersteuning bieden bij projecten met betrekking tot informatiebeveiliging, bijdragen aan de IB bewustwording van medewerkers en het geven van presentaties/trainingen hierover. Voor de privacy werkzaamheden zal de projectmedewerker inventariseren, beoordelen en onderhouden van gegevensverwerkingen en melden van (wijzigingen in) verwerkingen, ondersteunen van lijnmedewerkers bij het opstellen van privacyafspraken, behandelen van incidenten (waaronder datalekken) en AVG-verzoeken, rapporteren over de status van privacy, ambassadeur voor de privacy binnen de directie KAI en operationele werkzaamheden project compliance RVO websites.

Achtergrond

Informatiebeveiliging en privacy heeft in toenemende mate de aandacht binnen de organisatie. Voor het ondersteunen van de huidige medewerkers zoeken we een informatiebeveiliging/privacy professional.

Organisatie

Een duurzame, economisch sterke samenleving: daar werken we aan bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Met nationale en internationale programma’s, van de energietransitie en voedselproductie tot ontwikkelingsprojecten in Afrika. Met voorlichting, advies, financiering, subsidies en hulp bij het vinden van zaken- of kennispartners. Door slim organiseren en maximaal gebruik van digitale communicatie zorgen we voor een soepele en optimale dienstverlening. Door elkaar op te zoeken en verbindingen te leggen bieden we nieuwe inzichten en mogelijkheden. Voor en achter de schermen zetten 4500 mensen zich in voor een economisch sterk, innovatief en duurzaam Nederland, op verschillende vestigingen in Nederland. Ook voor jou zijn er kansen!

Eisen en wensen voor de functie Security Officer

Harde-eisen

  • opleiding op HBO niveau
  • Certificaat CISM/CISP of gelijkwaardig
  • HBO werk- en denkniveau (2 Jaar);
  • Informatiebeveiliging (2 Jaar).

Wensen

  • Bekend met informatiebeveiliging bij digitale dienstverlening van de (rijks)overheid. Onderwerpen zoals BIO, DNSSEC, TLS, HSTS zijn bekend terrein of je hebt een voldoende kennisbasis om dat je snel eigen te maken.
  • We zoeken iemand die in staat is om over informatiebeveiliging en privacy te communiceren op verschillende niveaus, bijvoorbeeld ook met collega’s die niet zo goed thuis zijn in de materie. Het gaat dan om communicatie over ICT-technische zaken, maar bijvoorbeeld ook om het kunnen overtuigen van het belang ervan.
  • We zoeken een gestructureerde werker. Een deel van de werkzaamheden vraagt namelijk routinematige aanpak. Bij voorkeur ervaring in agile werkwijzen, maar dat is niet noodzakelijk.
  • We zoeken een zelfstandige aanpakker. Hij/zij maakt een eigen planning voor de taken en zorgt ervoor dat die wordt gevolgd. Daar waar je obstakels tegenkomt, tackle je die op tijd door hulp te vragen, te escaleren en je opdrachtgever te waarschuwen.
  • Ervaring met gegevensanalyse en -rapportage

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2024-04-09 10:06:32

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden