Security Architect | Den Haag

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2022-0711
Startdatum:
11-07-2022
Verwachte einddatum:
31-12-2022 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
16-06-2022 08:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668

Functieomschrijving

Wij zijn voor Logius op zoek naar een Security Architect op basis van 36 uur per week. 

Wat jou wordt voorgelegd of wat jij ontdekt toets je telkens aan de architectuur en aan onze veiligheidseisen. Je bent bezig met het hoe van het ontwerp. Je vertaalt de behoefte van de klant naar een robuust en veilig ontwerp, van zowel de functionele als de niet-functionele vereisten. Een ontwerp wat morgen ook nog relevant en bruikbaar is. Je toetst niet alleen kaders, je maakt de kaders. Je bent bewaker van de ontwikkelingen en stuurt ons bij waar nodig. Met jouw opstelling neem je het opdrachtgeverschap op je. Je kunt uitstekend mondeling en schriftelijk je punt overbrengen. In scrum-events draai je mee en geef je gevraagd en ongevraagd advies over de richting. Je schakelt comfortabel op meerdere niveaus met je collega’s en kunt goed bijsturen. Hierbij aarzel je niet om de leiding te nemen over zo’n bijeenkomst.

Je hebt kennis van de standaarden en modellen in ons vakgebied, maar vooral met jouw conceptueel inzicht in de business-, informatie- en IT- architectuur help je ons het juiste te (laten) bouwen. Daarbij sla jij bruggen tussen business en ICT, tussen stake holders en scrum-teams en over onze agile release trains heen. Je hebt oog voor impact op de hele keten waar Logius deel van uitmaakt en waar onze klanten in opereren. Je bent in staat om normenkaders op het gebied van informatie veiligheid te vertalen naar techniek en teams te gidsen in security by design.

Achtergrond Opdracht:
Als Security Architect ben je werkzaam voor de trein Gegevensuitwisseling en werk je nauw samen met de IB’ ers aldaar

Organisatorische context en cultuur:
Eenvoudig, snel, groen en betrouwbaar zaken regelen tussen overheden, burgers en bedrijven. Met als doel een betere dienstverlening, kosten-besparing en administratieve lastenverlichting. Daar gaat de overheid voor. Logius vervult hierin een centrale en leidende rol met oog voor de samenhang in de infrastructuur van de e-overheid. Logius is de dienst digitale overheid en onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. De diensten en standaarden van Logius zijn voor de gehele overheid ontwikkeld. Logius is verantwoordelijk voor het beheer, de doorontwikkeling en de overheidsbrede toepassingen van deze diensten en standaarden.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

  • TOGAF, NORA/REA, BIAT model en Archimate modellering;
  • Je hebt ervaring met het uitvoeren van risicoanalyses en het gebruik van risicoanalysemethodieken Informatiemanagement;
  • WO werk- en denkniveau ( 3 jr);
  • Kennis van infrastructuur en loggingsystematiek, gezien vanuit de (keten van de) applicatie ( 2 jr);
  • Je hebt kennis van en ervaring met ISO 27001 en in het verlengde daarvan de Baseline Informatiebeveiliging Overheid (BIO) en de andere normenkaders die van toepassing zijn( 3 jr);
  • Je hebt ervaring met het uitvoeren van risicoanalyses en het gebruik van risicoanalysemethodieken ( 3 jr).

Wensen:

  • Competenties: – Organisatiesensitief; – Bestuurlijk; – Beschouwen;
  • TOGAF of Archimate certificering;
  • Je bent in het bezit van functie-gerelateerde (SAFe-Agile) certificeringen of bent bereid deze op korte termijn te behalen.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2022-06-14 09:26:00

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden