SecOp Security Operations) Specialist | Den Haag

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2022-0084
Startdatum:
14-02-2022
Verwachte einddatum:
31-07-2022 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
24-01-2022 11:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668

Functieomschrijving

Wij zijn voor Logius op zoek naar een SecOp Security Operations) Specialist op basis van 36 uur per week.

Logius zoekt een nieuwe technisch georiënteerde SecOps (Security Operations) specialist. Als SecOps specialist ben jij verantwoordelijk voor alle security systemen en tools die faciliteren in de monitoring en detectie van mogelijke security risico’s binnen het technische landschap van MijnOverheid.

Je draagt bij aan het neerzetten, beheren en gebruiken van systemen rondom vulnerability management, intrusion detection, log analyse en firewalling. Tevens denk je continue na over mogelijk interessante nieuwe technieken en tools om risico’s te identificeren en realiseer je deze met je team, van architectuurplaat tot ingebruikname. Je bepaalt hierbij dus zelf de koers en visie op het gebied van security!

Je werkt met Linux en gebruikt Ansible en Python om je werk zo veel mogelijk te automatiseren. Je komt terecht in een team met Linux specialisten en helpt hun met allerlei technische vraagstukken op het gebied van security. Wanneer je risico’s identificeert geef je advies rondom de oplossing, of los je deze direct met je team op als dit mogelijk is. Je hebt hierbij veel mandaat en bent zelf in staat om bijvoorbeeld configuratie wijzigingen door te voeren.

Achtergrond opdracht:
Als SecOps specialist werk je in Logius HR Team 5. Dit is het team met alle Informatiebeveiligingsspecialisten en Architecten. Werken voor Logius betekent veel vrijheid in je werk, veel contacten met collega’s en meewerken aan een veilige, digitale en bereikbare overheid voor alle burgers.

Organisatie:
Eenvoudig, snel, groen en betrouwbaar zaken regelen tussen overheden, burgers en bedrijven. Met als doel een betere dienstverlening, kosten-besparing en administratieve lastenverlichting. Daar gaat de overheid voor. Logius vervult hierin een centrale en leidende rol met oog voor de samenhang in de infrastructuur van de e-overheid.

Logius is de dienst digitale overheid en onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. De diensten en standaarden van Logius zijn voor de gehele overheid ontwikkeld. Logius is verantwoordelijk voor het beheer, de doorontwikkeling en de overheidsbrede toepassingen van deze diensten en standaarden.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

  • Kennis van ISMS en IB;
  • HBO werk- en denkniveau ( 2 jaar).

Wensen:

  • Competenties: – In staat om complexe IT te doorgronden; – Organisatiesensitief; – Pro-actief;
  • Je bent in het bezit van functie-gerelateerde (SAFe-Agile) certificeringen of bent bereid deze op korte termijn te behalen.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden plaats op maandag 31 januari 2022. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2022-01-20 17:34:26

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden