Scrummaster / BPM Analist | Apeldoorn

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Apeldoorn
Aanvraagnummer:
A2022-0552
Startdatum:
01-06-2022
Verwachte einddatum:
31-12-2022 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
11-05-2022 11:00
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22

Functieomschrijving

Wij zijn voor de Belastingdienst op zoek naar een Scrummaster / senior BPM Analist op basis van 36 uur per week. 

Voor het Competence Center BPM binnen het onderdeel IV/GV, zoeken wij een Scrummaster / senior BPM Analist. Als BPM analist ben je verantwoordelijk voor de vertaling van business specificaties en processen naar bouwbare producten in IBM BPM. Naast de analyse van de business vragen zal ook een groot deel van het werk bestaan uit het leiden van een team als scrum master. De verwachting is dat de verdeling Scrummaster / Business analyse 30/70 zal zijn.

Achtergrond opdracht:
Het Competence Center BPM produceert met 7 ontwikkelteams op een hoog productieve manier duurzaam onderhoudbare software. Voor diverse domeinen van de Belastingdienst (Loonheffing, Gegevens, Omzetbelasting, Douane, Overige Middelen etc.) worden op deze manier applicaties en applicatie services gerealiseerd en onderhouden.

Het Competence Center(CC) BPM is onderdeel van IV/GV waar we deel(oplossingen) bouwen voor onze klanten gebaseerd op BPM. BPM is een van de bouwblokken waarmee we als IV hoog volume of kantoorprocessen mee stroomlijnen. BPM is een methodiek om op een gestructureerde manier bedrijfsprocessen te beschrijven, te optimaliseren en te automatiseren. Het CC BPM bestaat 6 jaar en is gegroeid naar een afdeling van bijna 70 medewerkers.

De (internationale) ontwikkelteams ontwikkelen de software volgens de agile/scrum guidelines. De BPM teams brengen hun softwareproducten voort in een ontwikkelstraat middels een Delivery Pipeline die samen met DCS is ingericht volgens de Continuous Integration en Continuous Delivery principes. Met deze Delivery Pipeline zijn de teams in principe in staat om, grotendeels geautomatiseerd, software uit te leveren over achtereenvolgens de Ontwikkel-, Test-, Acceptatie- en Productieomgevingen.

Organisatie:
De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

 • Cursus certificaat scrum master;
 • Minimaal 1 jaar ervaring met informatieanalyse;
 • Minimaal 1 jaar ervaring met Business analyse;
 • Mnimaal HBO+ werk en denk niveau;
 • Je hebt aantoonbare ervaring met (BPM) analyse/ontwerp werk in complexe projecten ( 1 jaar);
 • Goede kennis van het Engels in woord en geschrift.

Wensen:

 • Competenties: – Omgevingsbewustzijn; – Samenwerken; – Reflecteren; – Overtuigingskracht; – Resultaatgerichtheid; – Je kunt goed organiseren;
 • Je bent aantoonbaar en recent (in de afgelopen 3 jaar) als BI analist aan het werk geweest;
 • Je hebt kennis van één of meerdere van de volgende onderwerpen : IBM ODM, BPMN, en bent bekend met analyse methodieken en de toepasbaarheid daarvan;
 • Je bent bekend met de vertrekpunten van SOA en ontwerpt/analyseert in lijn met deze aanpak;
 • Je werkt graag binnen een zelfsturend en/of zelfregulerend agile-(scrum)team waarin je samen verantwoordelijk bent voor de resultaten.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2022-05-09 06:13:23

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden