Scrummaster | Apeldoorn

Sorry, deze opdracht voor Scrummaster is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Apeldoorn
Aanvraagnummer:
A2023-1375
Startdatum:
30-10-2023
Verwachte einddatum:
31-12-2023 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
24
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
09-10-2023 10:00
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Scrummaster

De IV-Keten Douane is verantwoordelijk voor de ICT-voorzieningen van de Douane. En dat is waar jij je samen met jouw team voor inzet. Als scrummaster ben je onderdeel van deze keten en faciliteer je een van de scrumteams bij het voorspelbaar en efficiënt leveren van functionele en technische wijzigingen. Binnen de keten zijn er een aantal scrumteams die zich richten op de voortbrenging van diverse processen en daarmee de applicaties die door onze medewerkers gebruikt worden. Als scrummaster ondersteun je het team om op een effectieve manier gebruik te maken van het werken in een scrum/agile omgeving. Je werkt samen met alle teamleden om de productiviteit en kwaliteit van het team te verhogen. Vanuit je kennis en ervaring als scrummaster ben je in staat om de agile-mindset van het team verder te ontwikkelen. Jij vergroot de wendbaarheid van teams en bent altijd gericht op het continu verbeteren. Je inspireert, begeleidt en motiveert anderen om de samenwerking te bevorderen en daarmee behaal je het optimale resultaat binnen je team.

Achtergrond:
Werken in een agile- en scrumomgeving samen met verschillende ICT-experts. En kijken hoe je een team naar een hoger niveau tilt. Dat doe je als scrummaster bij de Douane in Apeldoorn. Jij stimuleert samenwerking en verbinding binnen jouw team. Kwaliteit en zelfontwikkeling staan hierbij centraal. Jouw doel? De realisatie van een betere IT-ondersteuning van onze Douaneprocessen. Een bijzondere functie, omdat je de samenwerking stimuleert en verbetert, zowel binnen als buiten het team.

Organisatie:
De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt.

Eisen en wensen voor de functie Scrummaster

Harde eisen:

  • Gecertificeerd Scrum Master, minimaal PSM II of gelijkwaardige werkervaring;
  • Je spreekt en schrijft goed Nederlands én Engels.
  • Ruime ervaring met IT-implementaties binnen complexe omgevingen. ( 3 jr )
  • Je hebt hbo-werk- en -denkniveau door relevante ICT-werkervaring ( 3 jr )
  • Aantoonbare ervaring als Scrum Master, waaronder ervaring met de toepassing van SAFe of andere methoden om teams samen te laten werken ( 3 jr )

Wensen:

  • Competenties: plannen en organiseren; resultaatgerichtheid; omgevingsbewustzijn; pro-actief; samenwerken.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-10-05 10:10:25

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden