Scrum Master / Tester | Zwolle

Sorry, deze opdracht voor Scrum Master / Tester is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Medior
Standplaats:

Zwolle
Aanvraagnummer:
A2023-633
Startdatum:
15-05-2023
Verwachte einddatum:
30-11-2023 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
03-05-2023 12:00
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Scrum Master / Tester

Wij zijn namens het RVO op zoek naar een Scrum Master / Tester op basis van 36 uur.

Binnen de afdeling Informatie- en Procesmanagement is behoefte aan een resultaatgerichte Scrum Master/Tester voor het begeleiden van een team dat zich bezig houdt met ontwikkeling van nieuwe regelingen op BCB en voor het opstellen en uitvoeren van systeem- en functionele testen. Voor werkzaamheden in het kader van de ontwikkeling van de ontwikkelingen van BCB. Voor het uitvoeren van de opdracht is het een pré om kennis te hebben van Oracle ( PLSQL en APEX). Met de BCB applicatie worden EU subsidieaanvragen gecontroleerd, berekend en betaalbaar gesteld. Binnen dit proces worden naast de BCB applicatie ook een aantal andere applicaties gebruikt die het het proces ondersteunen (RBR) en (CROS). Naast de te beheren applicaties kan het beheer ook bestaan uit het beheren van koppelvlakken met andere systemen o.a. relatiebeheer (ERB) en generieke GIS-systemen (GRG). De ontwikkeling van BCB vindt plaats in scrum teams. RVO zoekt een Scrum Master/Tester die verantwoordelijk wordt voor de aansturing van een team dat zich bezig houdt met de ontwikkeling en implementatie van een aantal regelingen op platform. De werkzaamheden omvatten onder andere: – Scrummaster geven aan de teams die de ontwikkeling van het BCB platform realiseert. Daarbij toepassen van bestaande technieken en vaardigheden in een specifieke werkwijze die aansluit bij de overall doelstelling; – aanbrengen van focus in de teams op productiviteit, resultaat en kwaliteit van datgene wat in de sprints wordt opgeleverd; – het nog meer bevorderen van de professionele werkwijze en zelfsturendheid van de teams.

Achtergrond:
Het GLB-DevOps team is verantwoordelijk voor de doorontwikkeling en beheer van GLB-applicaties. Deze applicaties bedienen de GLB-keten (gemeenschappelijk Landbouw Beleid) en ondersteunen het proces voor uitbetaling van landbouwsubsidies naar de klanten.

Organisatie:
Kansen voor Nederland, kansen voor jou! Een duurzame, economisch sterke samenleving: daar werken we aan bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Met nationale en internationale programma’s, van de energietransitie en voedselproductie tot ontwikkelingsprojecten in Afrika. Met voorlichting, advies, financiering, subsidies en hulp bij het vinden van zaken- of kennispartners. Door slim organiseren en maximaal gebruik van digitale communicatie zorgen we voor een soepele en optimale dienstverlening. Door elkaar op te zoeken en verbindingen te leggen bieden we nieuwe inzichten en mogelijkheden. Voor en achter de schermen zetten 4500 mensen zich in voor een economisch sterk, innovatief en duurzaam Nederland, op verschillende vestigingen in Nederland. Ook voor jou zijn er kansen! Onze adviseurs weten als geen ander wat er nodig is om ondernemende Nederlanders vooruit te helpen. Beoordelaars nemen subsidie- en andere verzoeken onder de loep en helpen de aanvragers om nieuwe stappen te zetten. Inkopers benutten de inkoopkracht van de Rijksoverheid, ook om maatschappelijke doelen te bereiken. De medewerkers van de frontoffice staan iedereen te woord die vragen heeft. Functioneel beheerders ontwikkelen en onderhouden digitale loketten. Projectmanagers onderzoeken wat de mogelijkheden van big data zijn. Juristen zorgen dat we ons houden aan wet- en regelgeving. En communicatieadviseurs ontwikkelen toegankelijke websites voor voorlichting en advies. Wie ondernemend Nederland een warm hart toedraagt, kan bij onze organisatie dus alle kanten op.  

Eisen en wensen voor de functie Scrum Master / Tester

Harde eisen:

 • Scrum Master Agile Scrum: Dienend Leiderschap: Leergand Coachend Leidingegeven of Dienend, Faciliterend en Coachend Scrum Master Agile Scrum Leiderschap in een Agile omgeving. Coachen: opleiding Teamcoach. Verwachting Management: Resultaat gericht leidinggeven. DevOps: DevOps Fundamentals (of vergelijkbaar);
 • Testmanagement: Testen en testmethoden: Testen foundation. ITIL Foundation. Informatiebeveiling: Information Security Foundation (of vergelijkbaar);
 • Ervaring als Scrum Master / Tester ( 3 jr ).

Wensen:

 • Competenties: • Tonen van natuurlijk leiderschap en de aansturing binnen de Scrum groep; • Zelfstandig kunnen werken; • Maakt zich materie snel eigen; • Resultaatgericht; • Pragmatisch; • Helder communiceren en toont hier initiatief in; • Analytisch;
 • Ervaring met het werken in Overheidsorganisaties;
 • Down-to-earth;
 • Organisatiesensitiviteit;
 • Creatief;
 • Partner die adviseert, begeleidt (spreekt aan, bemiddelt bij weerstand en conflicten, onderhandelt, coacht);
 • Betrouwbaar (transparant, eerlijk, gedreven);
 • Toegankelijk (bereikbaar, aanspreekbaar, reageert).

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-04-28 10:08:47

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden