Scrum Master | Hoofddorp

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Hoofddorp
Aanvraagnummer:
A2022-0281
Startdatum:
04-04-2022
Verwachte einddatum:
02-09-2022 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
40
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
07-03-2022 10:00
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22

Functieomschrijving

Wij zijn voor onze directe eindklant op zoek naar een Scrum Master op basis van 40 uur per week.

Ben jij een inspirerende interim-Scrum Master met daadkracht en heb jij een bewezen trackrecord als ambassadeur van het agile gedachtegoed? Help jij het team om, met focus en zonder obstakels, doelen te bereiken.

De Opdracht:
Als Scrum Master a.i. ben je verantwoordelijk voor twee of drie teams. Jij weet als geen ander wat er speelt; je signaleert, anticipeert én bewaakt focus voor het team, zodat de afgesproken sprintdoelen worden behaald. Hierbij werk je nauw samen met zowel de Product Owner als het team om op de meest efficiënte manier tot het beste resultaat te komen en impact te creëren voor de business. Als Scrum Master heb je een belangrijke rol in het sturen, begeleiden/coachen en bewaken. Doelgericht en enthousiast als je bent, krijg je de juiste mensen mee met jouw ideeën en oplossingen. Jij bent het aanspreekpunt binnen het team en zorgt voor heldere communicatie en het navolgen van de Agile Way of Working.

Na het startschot van de sprint ondersteun je het team bij de realisatie van het werk en zorg je ervoor dat alles volgens afspraak verloopt, denk aan: het organiseren van sprintplanning sessies, daily stand ups, sprintreviews en retrospectives. In deze teamevaluaties ben jij degene die continue verbeteren ten aanzien van de werkwijze stimuleert. Dankzij jouw coaching en feedback worden je teams krachtig en steeds meer ‘zelforganiserend’. Om optimaal invulling te geven aan deze opdracht combineer je inhoudelijk inzicht met organisatorische kwaliteiten, je bent scherp en hebt een kritische blik als het gaat om Agile processen gaat. Je kunt overtuigend onderbouwen waarom je beslissingen neemt, zowel richting Product Owner als naar teamleden.

Kernactiviteiten:
Binnen de organisatie werken we met een groot aantal Agile teams. Deze teams zijn multidisciplinair en bestaan uit ontwikkelaars, tester, business consultants, functioneel en technisch applicatiespecialisten. Zij werken aan de realisatie en onderhoud van nieuwe functionaliteiten binnen een complex IT landschap. Denk aan customer facing oplossingen zoals de website en app, maar ook de producten die binnen ons organisatie gebruikt worden zoals voor de gastregistratie, geldstromen en uiteraard unieke producten gerelateerd aan het spelaanbod binnen het bedrijf.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

  • Minimaal afgeronde HBO opleidingen en gecertificeerd als Scrum Master;
  • Minimaal 3 jaar ervaring als Scrum Master en actuele kennis van benodigde tools en technieken;
  • Ervaring met het doelgericht managen van een backlog en sprints;
  • Sterk oplossend vermogen om waste uit proces minimaliseren en teamperformance te verhogen;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Ervaring met Agile (project) management tools zoals JIRA en Confluence;
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden plaats tussen dinsdag 08-03-2022 en vrijdag 11-03-2022 (exacte dag en tijd is nader te bepalen). Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Het veiligheidsbeleid van onze eindklant vereist dat alle interne – en externe medewerkers worden onderworpen aan een uitvoerig integriteitsonderzoek inclusief aanvraag Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Voor aanvang werkzaamheden dient het integriteitsonderzoek volledig te zijn afgerond.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2022-03-02 07:02:51

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden