Scrum Master | Den Haag

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2022-1268
Startdatum:
15-12-2022
Verwachte einddatum:
14-06-2023 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
07-12-2022 08:00
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22
Opdrachtgever:
RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland)

Functieomschrijving Scrum Master

Wij zijn voor de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) op zoek naar een Senior Scrum Master op basis van 36 uur per week.

Binnen de afdeling Informatie- en Procesmanagement is behoefte aan een resultaatgerichte Scrum Master voor werkzaamheden in het kader van de ontwikkeling van het Uitvoeringsplatform UP nationaal (UPNL). UPNL is een applicatie ter ondersteuning van de uitvoering van (subsidie- )regelingen in het nationale domein en is gebaseerd op zaakgericht werken.

In de afgelopen 5 jaar is gewerkt aan het ontwikkelen van een applicatie voor het ondersteunen van opgavegericht werken op basis van Blueriq technologie. Daarmee zijn inmiddels meer dan 130 regelingen in productie genomen. Daarnaast zijn er diverse ondersteunende koppelingen ontwikkeld die onder andere het berichtenverkeer en het geautomatiseerd afhandelen van verplichtingen in de financiële administratie met het UPNL platform verbinden en ondersteunen.

De ontwikkeling van UPNL vindt plaats in scrum teams. RVO is op zoek naar een resultaatgerichte scrum master die verantwoordelijk wordt voor de aansturing van twee teams die verantwoordelijk zijn voor de technische doorontwikkeling van het platform. 

De werkzaamheden omvatten onder andere: 

  • Leiding geven aan de teams die de ontwikkeling van het UPNL platform realiseert. Daarbij toepassen van bestaande technieken en vaardigheden in een specifieke werkwijze die aansluit bij de overall doelstelling;
  • Aanbrengen van focus in de teams op productiviteit, resultaat en kwaliteit van datgene wat in de sprints wordt opgeleverd;
  • Het nog meer bevorderen van de professionele werkwijze en zelfsturendheid van de teams (de agile volwassenheid van de teams is al hoog).

Achtergrond opdracht:
RVO heeft de applicatie UPNL ontwikkeld als nieuw basisplatform voor zaakgericht werken (op basis van een Blueriq technologie) bij de digitale uitvoering van haar uitvoeringsprocessen. Op het platform zijn inmiddels meer dan 130 regelingen in productie genomen. De komende periode wil RVO de applicaties verder ontwikkelen met de ambitie om meer regelingen versneld naar productie te brengen.

Organisatie:
Kansen voor Nederland, kansen voor jou.

Een duurzame, economisch sterke samenleving: daar werken we aan bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Met nationale en internationale programma’s, van de energietransitie en voedselproductie tot ontwikkelingsprojecten in Afrika. Met voorlichting, advies, financiering, subsidies en hulp bij het vinden van zaken- of kennispartners. Door slim organiseren en maximaal gebruik van digitale communicatie zorgen we voor een soepele en optimale dienstverlening. Door elkaar op te zoeken en verbindingen te leggen bieden we nieuwe inzichten en mogelijkheden. Voor en achter de schermen zetten 4500 mensen zich in voor een economisch sterk, innovatief en duurzaam Nederland, op verschillende vestigingen in Nederland. Ook voor jou zijn er kansen!

Onze adviseurs weten als geen ander wat er nodig is om ondernemende Nederlanders vooruit te helpen. Beoordelaars nemen subsidie- en andere verzoeken onder de loep en helpen de aanvragers om nieuwe stappen te zetten. Inkopers benutten de inkoopkracht van de Rijksoverheid, ook om maatschappelijke doelen te bereiken. De medewerkers van de frontoffice staan iedereen te woord die vragen heeft. Functioneel beheerders ontwikkelen en onderhouden digitale loketten. Projectmanagers onderzoeken wat de mogelijkheden van big data zijn. Juristen zorgen dat we ons houden aan weten regelgeving. En communicatieadviseurs ontwikkelen toegankelijke websites voor voorlichting en advies.

Wie ondernemend Nederland een warm hart toedraagt, kan bij onze organisatie dus alle kanten op.

Eisen en wensen voor de functie Scrum Master

Harde eisen:

  • Certified professional Scrum Master I, of certified Scrum Master;
  • Je hebt meer dan 3 jaar ervaring met ICT projecten op basis van Agile Scrum;
  • HBO (+) opleiding.

Wensen:

  • Competenties: – Motiverend; enthousiasmerend; en inspirerend; – zorgt dat iedereen in het team focus houdt op het doel Focus op leveren resultaat en kwaliteit in het team, en daarmee de belangen van het team vertegenwoordigt; – Zichtbaar is met aandacht voor dagelijkse gang van zaken; – Die realistische en pragmatisch te werk gaat; – Open in communicatie, die naar teams luistert zonder gewoon te doen wat ze zeggen / willen; – Die helpt knopen door te hakken, duidelijkheid schept in discussies / meetings (en daarin ook streng afkappen, bijsturen en timeboxen); – Zorgt dat het team naar een nog hoger niveau van Agile werken worden getild;
  • Scaled Agile Framework, Scaled Agile / SAFe Agilist certified.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden plaats op . Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2022-12-02 10:15:07

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden