Scrum Master | Assen

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Assen
Aanvraagnummer:
A2022-0413
Startdatum:
11-04-2022
Verwachte einddatum:
10-10-2022 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
04-04-2022 11:00
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22

Functieomschrijving

Wij zijn voor DICTU op zoek naar een Scrum Master op basis van 36 uur per week.

Binnen het domein web en app services van DICTU bouwen we onder andere weboplossingen in DRUPAL en aanverwante technieken. We bouwen en beheren deze oplossingen voor opdrachtgevers binnen de Rijksoverheid.

Als senior Scrum Master ben je onderdeel van een multidisciplinair ontwikkelteam. In het kader van het ontwikkelen van nieuwe websites en de doorontwikkeling van bestaande websites zoeken we een ervaren Scrum Master die ervaring heeft met het werken onder tijdsdruk en bewezen heeft teams optimaal te kunnen laten functioneren. Je werkt in een Scrum Team dat nauw samenwerkt met het backend team. In het team zitten, naast de Product Owner en Scrum Master, meerdere developers, testers en UX designers. Je faciliteert en optimaliseert het teamproces en ondersteunt de Product Owner in het beheren van de Product Backlog en het managen van een grote diversiteit aan stakeholders.

Achtergrond opdracht:
De vraag naar Drupal websites en mobiele apps neemt nog steeds toe, zowel bij bestaande als nieuwe klanten binnen de Rijksoverheid. De gewenste kandidaat weet met haar/zijn ambitie, ervaring en enthousiasme als Scrummaster op het web- en mobiele domein teams te laten excellereren. Het te begeleiden trajecten staan doorgaans onder tijdsdruk en vraagt aan de andere kant een grote zorgvuldigheid op het gebied van kwaliteit en privacy. Stressbestendigheid, kalmte en overzicht zijn daarbij van groot belang.

Organisatie:
DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

  • Scrum Master Safe, Agile Scrum: HBO/WO;
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met het opstarten en begeleiden van nieuwe agile- en scrum-teams;
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als scrum-master in een IT-omgeving met een sterke focus op coachen, mentorschap, faciliteren en monitoren;
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met het coachen en begeleiden van klant organisaties op het gebied van Agile en Scrum;
  • Alleen kandidaten die in loondienst zijn komen in aanmerking voor deze opdracht. Ben jij ZZP’er informeer dan naar onze mogelijkheden.

Wensen:

  • Competenties: Faciliterend leider. Genuanceerd in de communicatie, nauwkeurig in uitvoering en rapportages. Denkt mee over de aanpak. Is in staat het vertrouwen te geven aan het agile-team. Is in staat de hoofdlijnen duidelijk te rapporteren aan de opdrachtgever. Je moet je weg weten te vinden in een omgeving, waarbij de opdrachtgeverslijn nog veel gestoeld is op traditionele PRINCE2 methodiek en besluitvorming en een agile team in de DICTU uitvoering. Deze schakelingen moet je kunnen zien en doorgronden;
  • Privacy & Security, Overheid;
  • Je hebt diepgaande kennis van Scrum en Agile;
  • Je hebt feeling voor ontwikkeling en beheer, maar je onderscheidt je vooral door je ervaring met het ontwikkelen van goede klantoplossingen; Je weet de opdrachtgever waar gewenst wegwijs te maken en bij te sturen in de Scrum/Agile methodiek. – Je bent vaardig in het begeleiden van totaaloplossingen, van klantbehoefte tot en met implementatie. – Je kunt producten, diensten, beleid en processen, nieuwe ideeën en concepten inhoudelijk toelichten aan het team en management. – Je bent vaardig in het beoordelen van kwaliteit en bruikbaarheid van ontwikkelde bedrijfsvoeringsproducten, -diensten, -beleid en processen, én de impact daarvan op de omgeving. – Je bent gemotiveerd, ambitieus en creatief. – Je bent enthousiast en proactief. – Je hebt de drive om continu te werken aan het verbeteren van producten en dienstverlening. – Je bent communicatief vaardig en in staat om te verbinden. – Kennis van PHP, MySQL en Linux alsmede van Drupal 7, 8 en 9 is een pre. – Kennis en ervaring met continuous integration en delivery is een pre.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2022-03-31 11:57:53

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden