Scrum Master | Amstelveen

Sorry, deze opdracht voor Scrum Master is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Amstelveen
Aanvraagnummer:
A2023-441
Startdatum:
17-04-2023
Verwachte einddatum:
16-04-2024 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
05-04-2023 10:00
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Scrum Master

Wij zijn voor de Sociale Verzekeringsbank op zoek naar een Scrum Master op basis van 36 uur per week. 

Jij doet het:
Het persoonsgebonden budget (pgb) biedt voor veel mensen uitkomst en de SVB, meer concreet Dienstverlening Zorg en Welzijn (DZW), is een belangrijke spil in de complexe, betrokken en interessante keten om dit te realiseren. Voor het verwerken van de pgb-administratie is PGB2.0 ontwikkeld / in ontwikkeling. Dit systeem verzorgt de administratieve ondersteuning van budgethouders, hun zorgverleners, de verstrekkers en de SVB bij het beheren van toegekende budgetten en zorgovereenkomsten en het registreren en betalen van zorgdeclaraties. Bij de ontwikkeling van dit systeem is de SVB één van de stakeholders.

Als scrum master wordt jouw hoofdtaak het faciliteren en begeleiden van een Programmateam dat opgesteld staat voor de implementatie binnen de SVB / DZW naar het werken met PGB 2.0 binnen het agile werkproces. Deze implementatie raakt ook gemeenten in hun rol als verstrekker. Als onderdeel van het Programma neemt de SVB/DZW voor de uitrol naar alle gemeenten de operationele regierol voor haar rekening en is mede daarom, ter vervanging in verband met zwangerschapsverlof, op zoek naar een Scrum Master die graag bijdraagt aan een maatschappelijk relevant en impactvol traject. Wij kunnen op jou rekenen als scrum master bij het:

Faciliteren en coachen van jouw team om tot maximale waarde voor de klant en keten te komen.
Denk hierbij o.a. aan het team helpen door impediments op te lossen en hen te motiveren om continu te verbeteren.
Transparantie (ook naar externe partners), inspectie en adaptie zijn voor jou de 3 pijlers van scrum: je bent een expert op het gebied van feedback. Jij weet als geen ander wat de effecten zijn van het geven en nemen van feedback en kan dit op een constructieve manier inzetten.
Het ondersteunen van de projectleiders op het gebied van een Product Backlog is voor jou fijn schakelen. Als scrummaster faciliteer je scrum events, zoals de sprint planning, standups, retrospective en sprint review.

Jij bent het:
Jouw flexibele mindset en empathisch vermogen zorgen voor het opleven van creativiteit binnen jouw team. Je staat bekend om jouw toegankelijke houding en je beschikt over een goed reflectievermogen. Kwaliteiten die je in wilt zetten om een positieve impact te hebben.

Eisen en wensen voor de functie Scrum Master

Harde eisen:

  • Minimaal 3 jaar ervaring als Scrum Master;
  • Affiniteit met activiteiten die gericht zijn op teamontwikkeling; communicatie en beïnvloedingsstijlen, coaching en veranderkunde; – Je staat bekend om jouw faciliterende werkhouding en je ziet het als een uitdaging om jezelf en jouw collega’s beter te maken; – Je legt makkelijk verbinding binnen het team, maar ook zeker daarbuiten.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-03-30 08:54:24

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden