Scrum master A.I | Omgeving Amsterdam

Sorry, deze opdracht voor Scrum master A.I is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Omgeving Amsterdam
Aanvraagnummer:
A2024-929
Startdatum:
17-06-2024
Verwachte einddatum:
07-01-2025
Aantal uur per week:
32
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
04-06-2024 13:00
Contactpersoon Quest4:
Gerard Tummers
Telefoonnummer:
0615021386
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Scrum master A.I

Voor het nieuwe team “Mijn HC” binnen de afdeling Value Based Marketing is een scrum master nodig.Ben jij een inspirerende Scrum Master a.i. met daadkracht en heb jij een bewezen trackrecord als ambassadeur van het agile gedachtegoed? Help jij het team om, met focus en zonder obstakels, doelen te bereiken?

De Opdracht
Als Scrum Master a.i. ben je verantwoordelijk voor één team. Jij weet als geen ander wat er speelt; je signaleert, anticipeert én bewaakt focus voor het team, zodat de afgesproken sprintdoelen worden behaald. Hierbij werk je nauw samen met zowel de Product Owner als het team om op de meest efficiënte manier tot het beste resultaat te komen en impact te creëren voor de business. Als Scrum Master heb je een belangrijke rol in het sturen, begeleiden/coachen en bewaken. Doelgericht en enthousiast als je bent, krijg je de juiste mensen mee met jouw ideeën en oplossingen. Jij bent het aanspreekpunt binnen het team en zorgt voor heldere communicatie en het navolgen van de Agile Way of Working.

Na het startschot van de sprint ondersteun je het team bij de realisatie van het werk en zorg je ervoor dat alles volgens afspraak verloopt, denk aan: het organiseren van sprintplanning sessies, sprintreviews en retrospectives. In deze teamevaluaties ben jij degene die continue verbeteren ten aanzien van de werkwijze stimuleert. Dankzij jouw coaching en feedback worden je teams krachtig en steeds meer ‘zelforganiserend’. Om optimaal invulling te geven aan deze opdracht combineer je inhoudelijk inzicht met organisatorische kwaliteiten, je bent scherp en hebt een kritische blik als het gaat om Agile processen gaat. Je kunt overtuigend onderbouwen waarom je beslissingen neemt, zowel richting Product Owner als naar teamleden.

Kernactiviteiten
Binnen de organisatie werken we met een groot aantal Agile teams. Deze teams zijn multidisciplinair en bestaan uit ontwikkelaars, tester, business consultants, functioneel en technisch applicatiespecialisten. Zij werken aan de realisatie en onderhoud van nieuwe functionaliteiten binnen een complex IT landschap. Denk aan customer facing oplossingen zoals de website en app, maar ook de producten die binnen de organisaties gebruikt worden zoals voor de gastregistratie, geldstromen en uiteraard unieke producten gerelateerd aan het productaanbod binnen de organisatie.

Kennis en ervaring
Bij de organisatie staat gastvrijheid centraal. Dit zien we ook terug in ons team van IT professionals, er heerst een enthousiaste en open sfeer waarin wij altijd streven naar optimalisatie van applicaties en processen. Voor de tijdelijke invulling van deze opdracht vragen wij:

Eisen en wensen voor de functie Scrum master A.I

Harde eisen:

  • Minimaal afgeronde HBO opleidingen en gecertificeerd als Scrum Master;
  • Minimaal 3 jaar ervaring als Scrum Master en actuele kennis van benodigde tools en technieken;
  • Ervaring met het doelgericht managen van een backlogs en sprints;
  • Sterk oplossend vermogen om waste uit proces minimaliseren en teamperformance te verhogen;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Ervaring met Agile (project) management tools zoals JIRA en Confluence;
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Het veiligheidsbeleid van de organisatie vereist dat alle interne – en externe medewerkers worden onderworpen aan een uitvoerig integriteitsonderzoek (screening) inclusief aanvraag Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Voor aanvang werkzaamheden dient het integriteitsonderzoek volledig te zijn afgerond.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden in week 23 en 24 van 2024. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Gerard Tummers bereikbaar op het nummer: 0615021386. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2024-05-28 18:05:49

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden