Senior Reliability Engineer | Haarlem

Functie omschrijving

Bedrijfsonderdeel
Werken bij NedTrain betekent werken in een omgeving waar complexe vraagstukken een rol spelen. Wij werken aan de best mogelijke dienstverlening voor onze klanten, omdat we willen bijdragen aan mobiliteit, vitaliteit en leefbaarheid. Dat vraagt om continue afstemming van alle mensen, middelen, activiteiten en techniek die daarbij betrokken zijn. Bij NedTrain is ons belangrijkste doel het technisch in topconditie houden van ons materieel. Ook zorgen we – 24 uur per dag, zeven dagen per week – voor schadeherstel, revisie en reiniging van onze treinstellen. Met circa 3.300 medewerkers verspreid over meer dan 30 locaties in Nederland, is NedTrain uitgegroeid tot de partner voor (internationale) vervoerders en eigenaren van rollend materieel. Creativiteit en innovatief vermogen worden gestimuleerd. Innovatie betekent voor NedTrain ook investeren in hightech werkplaatsen en de meest moderne outillage. NedTrain werkt daarbij samen met treinfabrikanten, toeleveranciers en kennisinstituten. De ambitie is duidelijk: het uitgroeien tot Europa’s modernste onderhoudsbedrijf in rollend materieel. NS staat voor eenvoud, eenheid en eigenaarschap, dat is ook wat wij verwachten van onze mensen. Met circa 700 medewerkers in Haarlem is, Refurbishment & Overhaul van de grotere bedrijfsonderdelen van NedTrain. Het bedrijfsonderdeel levert een bijdrage aan het in topconditie houden van materieel door het doen van grote moderniseringen van treinseries en het uitvoeren van seriematige modificaties (constructie wijzigingen). Dit gebeurt in de vorm van kleine tot grote projecten.
De afdeling Facilitair Bedrijf van NedTrain Refurbishment & Overhaul doet het preventief als correctief onderhoud van GITO. In de eigen Engineeringsafdeling wordt naar behoefte van de verschillende revisieprojecten nieuwe tooling ontworpen.
 
Verantwoordelijkheden

Werkzaamheden:
Een Reliability Engineer is facilitator/aanjager bij complexe (proces) problemen. Hierbij zorg je voor de verbinding tussen productieafdeling (probleemeigenaar) en inkoop. Tijdens dit project ben je verantwoordelijk voor het opstellen van de SLA’s met de origional equipement manufacturers voor de installaties van de nieuwe wielstellenfabriek. De Reliability Engineer adviseert de Maintenance Engineers. Daarnaast ben je in staat correcte rapportages aan te leveren over de geconstateerde problematiek en verbeteracties door te voeren. De Reliability Engineer adviseert over kennis en kunde van monteurs, beschikbaarheid, betrouwbaarheid en levensduur van outillage.

Functie eisen

Opleiding, Kennis en Werkervaring   

– Je bent in het bezit van een HBO of WO diploma bij voorkeur in de richting van Techniek.
– Je bent in het bezit van een geldig VCA certificaat.
– Je hebt minimaal 5 jaar recente en aantoonbare werkervaring als Engineer.
– Je hebt minimaal 5 jaar relevante en aantoonbare werkervaring binnen een complexere omgeving in vergelijkbare sectoren (Automotive industrie en/of Aerospace industrie).
– Je hebt aantoonbare kennis van Windows met de diverse Office applicaties.
– Je beheerst de Nederlandse-, Engelse-, en Duitse taal in woord en geschrift.
– Je hebt ervaring met het opstellen van onderhoudscontracten (vereiste).

Gedrag, Vaardigheden/ Competenties

Proactief
– Flexibel
– Klantgericht
– Resultaatgericht
– Kwaliteitsbewust
– Functioneel Leidinggeven
– Samenwerken

Extra informatie

Standplaats

Haarlem
Aanvraagnummer
1038
Startdatum:
2017-07-10
Verwachte einddatum
2017-11-10
Aantal uur per week:
24
Uurtarief
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
2017-07-03
Contactpersoon Quest4:
Wendy van Ooijen

Aanvullende informatie

Kandidaat komt gedurende de opdracht bij Quest4 in dienst

CV max 7 pagina’s en in het Nederlands

De selectiegesprekken vinden plaats op donderdag 6 juli.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Wendy van Ooijen bereikbaar op het nummer: 06-29985899. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het onderstaand aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2017-06-29 15:26:24

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden