Release Train Engineer A3V | Utrecht

Sorry, deze opdracht voor Release Train Engineer A3V is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Utrecht
Aanvraagnummer:
A2023-779
Startdatum:
19-06-2023
Verwachte einddatum:
31-12-2023 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
22-05-2023 12:00
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Release Train Engineer A3V

Wij zijn namens de Belastingdienst op zoek naar een Release Train Engineer A3V op basis van 36 uur.

We zoeken een RTE (Release Train Engineer) met ruime migratie ervaring in grote organisaties die gewend is te werken in een politiek-bestuurlijke omgeving met veel stakeholders. Jouw belangrijkste taak is om alle betrokkenen (o.a. bouwteams, productmanagers, scrum masters en teamleiders) te faciliteren en ondersteunen in de migratie naar het nieuwe analytics platform. Daarin ben je ook betrokken in verschillende ontwikkelingen die raakvlak hebben met dit nieuwe platform en de ontwikkelingen daarop. Daarnaast treed je op als coach waarbij het lerende vermogen van de agile teams tijdens de migratie wordt vergroot. Je organiseert standups en andere bijeenkomsten voor de totstandkoming van de product backlog, bewaakt de voortgang van de migratie en stuurt proactief op afhankelijkheden, risico’s en zorgt voor het wegnemen van obstakels binnen programma A3V (Analytics Veilig Vertrouwd en Vernieuwend. Je werkt nauw samen met een kernteam (o.a. testmanagement en PMO) en rapporteert aan de project manager van DF&A.

Achtergrond:
Het organisatieonderdeel Datafundamenten & Analytics (DF&A) ontwikkelt en levert producten en diensten die voortvloeien uit de analyse met behulp van big data technieken van de datasets waarover de Belastingdienst beschikt. Met die nieuwe producten en diensten is de Belastingdienst in staat om processen efficiënter in te richten met het doel om, toezicht uit te oefenen en dienstverlening te vergroten. Dit jaar is de Analytical Data Perimeter in gebruik genomen – een veilige omgeving waar we onze bestaande producten naar toe overbrengen en waar we alle nieuwe producten in gaan ontwikkelen. Dit jaar staat in het teken van migratie werkzaamheden. Het gaat om een groot aantal producten en migratie vereist een nauwgezet samenspel met andere dienstonderdelen. Ook komen er nog nieuwe toevoegingen op het platform die getest en in gebruik genomen moeten worden.

Organisatie:
De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt.Eisen en wensen voor de functie Release Train Engineer A3V

Harde eisen:

 • Certificering op het gebied van SAFe of aanverwante frameworks;
 • Een afgeronde HBO opleiding in de richting Informatie- of Bedrijfskunde;(5 jaar);
 • Minimaal 3-5 jaar ervaring in de functie van Release Train Engineer; (5 jaar);
 • Kennis van en ervaring met JIRA voor Agile planning; ( 5 jr );
 • Ervaring met migratietrajecten;(5 jaar);
 • Ervaring met Agile ontwikkeltrajecten; (5 jaar);
 • Kandidaten voldoen aan de Insiderregeling Financiën 2017;
 • Thuiswerken is mogelijk.

Wensen:

 • Competenties: Stuurt op oplossingen en resultaat; Neemt verantwoordelijkheid. Is geduldig en kan teams op sleeptouw nemen; Communicatief en sociaal vaardig; Schakelt makkelijk met de verschillende IT en business disciplines binnen en buiten de DF&A. Overtuigend, slagvaardig en een goede regelaar;
 • Ervaring met Confluence;
 • Ervaring met Data & Analytics;
 • Ervaring in de (semi-) overheid.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-05-18 08:33:48

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden