Rapportage analist | Utrecht

Sorry, deze opdracht voor Rapportage analist is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Utrecht
Aanvraagnummer:
A2023-222
Startdatum:
01-03-2023
Verwachte einddatum:
31-10-2023 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


€ 92,00


Sluitingsdatum aanvraag:
21-02-2023 10:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Rapportage analist

Wij zijn voor de Belastingdienst op zoek naar een Senior rapportage analist op basis van 36 uur per week. 

Cluster MI binnen DF&A draagt bij aan het verbeteren en optimaliseren van de dienstverlening van de Belastingdienst door de unieke data waarover de organisatie beschikt te analyseren en ontsluiten in informatieproducten. Je komt binnen een team rapportage analisten waarbij je werkzaam zal zijn op het gebied van informatie visualisatie voor ondersteuning van de business. De belangrijkste werkzaamheden zijn het ontwikkelen van front-end in BI tool SAS VA.

Als ervaren werknemer op het gebied van visualisatie van informatie, vertaal je functionele vragen en verzoeken in een concrete visuele oplossing. Je denkt mee met de Business om te komen tot visuele oplossing. In jouw team worden door de data engineers informatielagen die onder de rapportages liggen met SQL ontwikkeld, maar dat kan je ook zelf doen als je over de kennis beschikt. Om deze werkzaamheden volgens de standaarden te kunnen uitvoeren, neem je deel in verschillende in- en externe werkgroepen. En dat jij jouw kennis en expertise kunt delen met collega’s en hen daarin kunt meenemen, is voor jou een niet te onderschatten en waardevol aspect in deze functie. 

Achtergrond Opdracht:
Cluster MI is opgericht binnen DF&A om de binnen Programma MI/RM ontwikkelde MI producten en gestarte professionaliseringstrajecten voort te zetten. Dit moet leiden tot een informatievoorziening die voorziet in juiste, tijdige en volledige informatie die het management van de Belastingdienst in staat stelt daarmee te plannen, sturen en te verantwoorden en zowel de opdrachtgever als de eigenaar in staat stelt zijn taak uit te oefenen. Voor deze opdracht is werkervaring met het ontwikkelen, testen en implementeren van informatieproducten een vereiste. Het cluster werkt samen met diverse onderdelen van de Belastingdienst. De competentie onderhouden van netwerken, coördineren en verbinden is onmisbaar. 

Organisatorische context en cultuur:
De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt.

Eisen en wensen voor de functie Rapportage analist

Harde eisen:

  • Je hebt minimaal HBO werk en denkniveau;
  • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring met BI tooling, waarbij er sterke voorkeur is voor SAS-VA;
  • Je beschikt over minimaal vijf jaar recente en aantoonbare ervaring in een rol van managementinformatie- of business informatieconsultant of als rapportage analist ( 5 jaar);
  • Minimaal 2 dagen per week op kantoor.

Wensen:

  • Competenties: – resultaatgerichtheid; – creativiteit; – organisatiesensitiviteit; – klantgericht; – plannen en organiseren. Wat vinden wij nog meer belangrijk? Je voelt je als een vis in het water in een omgeving die nog volop in ontwikkeling is. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk en je kunt anderen meenemen in – en zo nodig overtuigen van – jouw inhoudelijke gedachten en ideeën. Je bent creatief, staat open voor verandering. Je kunt goed samenwerken en bent dan ook bij uitstek een teamspeler die niet alleen de ontwikkelaars, maar ook het management kan meenemen in de dashboards;
  • Je hebt kennis van Agile en ETL.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-02-17 07:42:25

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden