Projectsecretaris SIG&F | Den Haag

Sorry, deze opdracht voor Projectsecretaris SIG&F is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2023-1
Startdatum:
01-02-2023
Verwachte einddatum:
31-07-2023 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


€ 85.00


Sluitingsdatum aanvraag:
05-01-2023 08:00
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Projectsecretaris SIG&F

Wij zijn voor de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) op zoek naar een Projectsecretaris SIG&F op basis van 36 uur per week. 

Wij zoeken een secretaris die een prestatie neerzet. Die eigenstandig verantwoordelijkheid neemt voor het organiseren en structureren van de werkzaamheden binnen de gegeven kaders.

De projectsecretaris is belast met het ondersteunen en adviseren van de projectleider bij het uitvoeren van project Sectorale Interventies Groenten & Fruit. De projectsecretaris is verantwoordelijk voor de inrichting, uitvoering, bewaking, samenhang, documentatie en rapportage van projecten om zodoende de projectorganisatie te ondersteunen bij de uitvoering. Denk hierbij aan ondersteunende taken op het gebied van planning & control, risk & issue management, resource management, kwaliteitsmanagement, status reporting, logistiek en het signaleren van (potentiële) obstakels en vraagstukken.

Daarnaast levert hij/zij daarvoor in het bijzonder een bijdrage aan het opzetten van de projectorganisatie en aan de inrichting van de projectwerkprocessen conform IPMA zoals toegepast binnen RVO.nl. Om projecten op een transparante manier ten uitvoer te brengen, maakt hij/zij gebruik van projectmanagementmethodieken en stelt deze op een begeleidende manier ter beschikking aan het projectteam en haar stakeholders.

Daarnaast ondersteunt hij/zij de projectleider bij:

 • Het onderhouden van de projectmanagementproducten (PID, projectregister, stuurgroepstukken, etc.);
 • Het inplannen van overleggen, het inrichten en voeren van een projectadministratie;
 • Het beheren van de integrale projectplanning in de daarvoor gebruikte planningssoftware (Asana);
 • Het registreren en opstellen van actielijsten, issue logs, RfCs (requests for changes), risicoanalyses, besluiten en overige wijzigingen;
 • Het bewaken van kwaliteitsaspecten en zorgdragen voor de projectuitvoering volgens standaarden en procedures;
 • Het onderhouden van capaciteit- en resourceplanning en afhandelen van inhuur van externe medewerkers (flexibele schil);
 • Het opstellen van periodieke management- en voortgangsrapportages (planning en financiën).

Achtergrond opdracht:
Binnen RVO wordt – veelal projectmatig – hard gewerkt aan optimale geautomatiseerde ondersteuning van de dienstverlening. In de afdeling Informatiemanagement en Procesontwerp (IMP) is daartoe behoefte aan een projectsecretaris. De projectsecretaris valt hiërarchisch onder de teammanager KPM en wordt functioneel aangestuurd door de projectleider of programmamanager van het project/programma waarin hij/zij op dat moment werkzaam is.

Organisatie:
Kansen voor Nederland, kansen voor jou.

Een duurzame, economisch sterke samenleving: daar werken we aan bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Met nationale en internationale programma’s, van de energietransitie en voedselproductie tot ontwikkelingsprojecten in Afrika. Met voorlichting, advies, financiering, subsidies en hulp bij het vinden van zaken- of kennispartners. Door slim organiseren en maximaal gebruik van digitale communicatie zorgen we voor een soepele en optimale dienstverlening. Door elkaar op te zoeken en verbindingen te leggen bieden we nieuwe inzichten en mogelijkheden. Voor en achter de schermen zetten 4500 mensen zich in voor een economisch sterk, innovatief en duurzaam Nederland, op verschillende vestigingen in Nederland. Ook voor jou zijn er kansen!

Onze adviseurs weten als geen ander wat er nodig is om ondernemende Nederlanders vooruit te helpen. Beoordelaars nemen subsidie- en andere verzoeken onder de loep en helpen de aanvragers om nieuwe stappen te zetten. Inkopers benutten de inkoopkracht van de Rijksoverheid, ook om maatschappelijke doelen te bereiken. De medewerkers van de frontoffice staan iedereen te woord die vragen heeft. Functioneel beheerders ontwikkelen en onderhouden digitale loketten. Projectmanagers onderzoeken wat de mogelijkheden van big data zijn. Juristen zorgen dat we ons houden aan wet- en regelgeving. En communicatieadviseurs ontwikkelen toegankelijke websites voor voorlichting en advies. Wie ondernemend Nederland een warm hart toedraagt, kan bij onze organisatie dus alle kanten op. Klik hieronder voor het bekijken van de video van RVO.

Eisen en wensen voor de functie Projectsecretaris SIG&F

Harde eisen:

 • IPMA-D, Prince 2 of soortgelijk;
 • Aantoonbare ervaring als PMO of WO werk- en denkniveau ( 2 jaar);
 • Ervaring met MS Office (m.n. Excel, Powerpoint, en Word) ( 2 jaar);
 • Ervaring met het eigenstandig opzetten en/of verbeteren van PMO (of vergelijkbare werkprocessen) met nadruk op: project hygiëne en de kwaliteit van het uiteindelijke resultaat ( 1 jaar);
 • Ervaring met project-, programma- of portfoliomanagement tool (o.a. MS-Project, Asana) ( 1 jaar).

Wensen:

 • Competenties: – Weet van aanpakken, pro-actief; – Plannen, coördineren en organiseren; – Organisatiesensitiviteit; – Analytisch; – Communicatief; – Doelgericht; – Motiveren; – Organiseren; – Samenwerken; – Verbinden; -Enthousiast; – Leergierig; – Creatief ; -Gevoel voor humor!;
 • De functie-eisen van de projectsecretaris zijn: – ervaring als een projectsecretaris / PMO’er . – ervaring gewenst met gevestigde project- en programmamanagement methodieken. – affiniteit gewenst met ICT en risicomanagement. – ervaring gewenst met Microsoft Office toepassingen; – ervaring gewenst met project-, programma- of portfoliomanagement tool.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

De kandidaat moet er rekening mee houden dat in verband met de coronamaatregelen hoofdzakelijk
thuis wordt gewerkt. Indien de maatregelen het toelasten wordt er één tot twee dagen op de
hoofdstandplaats gewerkt. En mogelijk incidenteel elders.

ad hoc meetings mogelijk in andere RVO locaties Zwolle en Utrecht. 

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-01-02 11:14:58

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden