Projectmedewerker | Den Haag

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2022-0740
Startdatum:
01-07-2022
Verwachte einddatum:
31-12-2022 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
22-06-2022 13:00
Contactpersoon Quest4:
Remco Blommesteijn
Telefoonnummer:
06-11355233

Functieomschrijving

Wij zijn voor het Ministerie van Algemene Zaken op zoek naar een Projectmedewerker.

Ben je helemaal thuis in de fysieke archieven en ben je eveneens digivaardig? Heb je brede kennis van en ervaring met het toepassen van selectie en waardering o.b.v. selectielijsten en ben je goed op de hoogte van de regels m.b.t. het vervangen van documenten, dan ben jij degene die we zoeken voor het uitvoeren van deze opdracht.

Als tijdelijke projectmedewerker DIV zijn je werkzaamheden gericht op het bewerken van een omvangrijk hybride archief. Je controleert fysieke documenten met de daaraan gekoppelde digitale versies op volledigheid, kwaliteit en toegankelijkheid en houd daarbij ook de regels omtrent de AVG scherp in de gaten. Je past selectie en waardering toe, stelt verklaringen van vernietiging en specificaties op en draagt zorg voor de fysieke en digitale vernietiging van de documenten, die daarvoor in aanmerking komen.

Vervolgens richt je je op de documenten die voor permanente bewaring in aanmerking komen. Je voert hierop een kwaliteitsslag uit i.h.k.v. vervanging. Hierbij komen je digitale vaardigheden aan bod. Ruime en aantoonbare ervaring met het werken met document management systemen (DMS) is dan ook een eis. Tenslotte zorg je ervoor dat de fysieke exemplaren van de permanent te bewaren documenten worden vernietigd.

Met het uitvoeren van deze opdracht lever je een grote en belangrijke bijdrage aan een goed, geordend en toegankelijk archief. Tevens draag je bij aan de voorbereiding van de conversie en migratie van de huidige digitale content naar de nieuwe DMS-omgeving. Je hebt praktijkervaring met archivering (papier en digitaal) en je hebt kennis van en inzicht in de informatiehuishouding. Je bent aantoonbaar digitaal vaardig en accuraat en kunt goed mondeling en schriftelijk communiceren. Je bent servicegericht, zelfstandig, initiatiefrijk en integer, flexibel, nieuwsgierig en snel lerend.

Achtergrond informatie:
Het team Documentaire Informatievoorziening (DIV) van de unit I&I is voor het hele ministerie van Algemene Zaken (AZ) verantwoordelijk voor het opstellen en actualiseren van beleid en beheersinstrumenten op het gebied van document- en archiefbeheer. De unit bestaat uit tien medewerkers en wordt geleid door een teamcoördinator. De komende twee jaar houdt de DIV zich bezig met het vervangen van het huidige documentmanagementsysteem (DMS). Daarnaast zijn de voorbereidingen voor een probleemloze verhuizing naar de nieuwe tijdelijke huisvesting in volle gang. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het inhoudelijk beheer van de documentaire informatiehuishouding. Je gebruikt jouw kennis, ervaring en competenties om de informatiehuishouding in control te krijgen én houden. Op zich al een pittige klus bij een organisatie die overgaat naar een nieuwe werkplek, infrastructuur en DMS. Je start bij een bestaand team en werkt daarin nauw samen met de andere DIV- en ICT collega’s.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

  • Je hebt een mbo of hbo-diploma informatiedienstverlening en management (IDM, BDI) documentair informatiemanagement, SOD I of een gelijkwaardige combinatie van opleidingen en werkervaring;
  • Kennis en werkervaring met het werken met een documentmanagementsysteem (bij voorkeur eDocs);
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • MBO- /HBO werk en denkniveau, informatiehuishouding (bv SODI) met relevante werkervaring kennis (2 jaar);
  • Aantoonbare werkervaring in het vakgebied en ervaring met zowel het fysieke als digitale werken ( 2 jaar);
  • Je hebt ervaring met projectmatig werken en werkt goed samen in een team (2 jaar);
  • Indien in het bezit van een actuele screening van AIVD of MIVD niveau A dit graag vroegtijdig melden. Dit kan de doorloop van een mogelijke herscreening verkorten. Er kan pas gestart worden zodra de Verklaring van Geen Bezwaar afgegeven is door de AIVD.

Wensen:

  • Je hebt affiniteit met DMS & IT;.
  • Je bent betrokken en neemt het initiatief om zaken zo goed mogelijk te regelen. Je bent iemand die zelfstandig werkt, goed kan analyseren, plannen en organiseren en vlot schakelt tussen taken en situaties;
  • Ervaring binnen de rijksoverheid.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Remco Blommesteijn bereikbaar op het nummer: 06-11355233. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2022-06-17 07:41:05

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden