Projectmanager Unified Communications | Utrecht

Sorry, deze opdracht voor Projectmanager Unified Communications is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Utrecht
Aanvraagnummer:
A2023-953
Startdatum:
01-09-2023
Verwachte einddatum:
31-08-2024 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
32
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
27-06-2023 08:00
Contactpersoon Quest4:
Remco Blommesteijn
Telefoonnummer:
06-11355233
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Projectmanager Unified Communications

Wij zijn voor het Ministerie van Defensie op zoek naar een Projectmanager Unified Communications op basis van 32 uur per week. 

Project DAP BR-002 UC. De Projectmanager is verantwoordelijk voor de Defensie activiteiten (P,T,G) binnen het blok (deelproject). Naast deze activiteiten ben je ook verantwoordelijk voor de afbouw van de huidige IT in scope van het desbetreffende blok. Je voert dit uit en stemt dit af met de Athena projectleider van het blok (deelproject) en de productowner (productverantwoordelijke en/of systeemmanager Defensie). Je hebt de bevoegdheid om het project te leiden namens het Programmamanagement binnen de aangegeven grenzen/toleranties. Je stuurt het team aan en je legt verantwoording af aan de programmamanager Defensie.

Werkzaamheden zijn o.a.:

 • Voorbereiden en uitvoeren van het project binnen Product, Tijd en Geld;
 • Het informeren van de projectgroep over allerhande zaken het project betreffende;
 • Zorgdragen voor de management rapportages;
 • Het (laten) vullen van de projectrapportagetool (FCC) met de meest up-to-date informatie;
 • Afstemming met alle stakeholders;
 • Sturen op risico’s.

Achtergrond opdracht:
Met het GrIT programma wordt de vernieuwing van de IT-infrastructuur gerealiseerd in samenwerking met één consortium als strategische partner van Defensie. Dit consortium beschikt over diepgaande en brede technologische kennis en ervaring waarmee de beschikbaarheid van een moderne IT-infrastructuur voor Defensie wordt geborgd. Het consortium wordt verantwoordelijk voor de vernieuwing van de IT-infrastructuur in scope van GrIT. Daarna verzorgt het consortium samen met Defensie het beheer van deze IT-infrastructuur voor Defensie. Het consortium zal in gemengde teams, waarin medewerkers van Defensie en consortiumpartners samenwerken, de IT-dienstverlening gaan realiseren. In dit deelproject wordt één integraal platform geleverd voor voice, video en chat. Dit platform is beschikbaar op elk type werkplek (Laptop, Desktop, Tablet, Smartphone, IP Phone). Daarnaast kan het platform gekoppeld worden met communicatie systemen van derden.

Organisatie:
JIVC: JIVC is een professionele IV/ICT-organisatie, die de Defensieonderdelen en andere klanten binnen de overheid faciliteert in het effectief en doelmatig kunnen (blijven) uitvoeren van hun taken. Als organisatie staat JIVC voor betrouwbare, beveiligde IV/ICT-diensten die marktconform zijn wat betreft techniek en prijs. Medewerkers binnen JIVC werken samen en delen kennis, vanuit het besef dat alleen op deze wijze de beste kwaliteit kan worden geleverd.

Eisen en wensen voor de functie Projectmanager Unified Communications

Harde eisen:

 • De kandidaat heeft aantoonbaar meer dan 3 jaar projectmanagement ervaring op complexe ICT projecten in technische oplossing, stakeholders en aan te sturen teams;
 • De kandidaat heeft aantoonbaar ervaring (meer dan 3 jaar) met een complexe IT infrastructuur omgeving (meer dan 10.000 eindgebruikers);
 • De kandidaat beschikt minimaal over een afgeronde WO-diploma of heeft aantoonbaar WO werken denkniveau;
 • De kandidaat heeft minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met het implementeren van een integraal platform voor voice, video en chat op diverse platformen.

Wensen:

 • De kandidaat heeft bij voorkeur aantoobare werkervaring als projectmanager van een meervoudige complex project (niet alleen technisch complex maar ook de complete IT Infra, stakeholders (belangen) en politieke impact;
 • De kandidaat heeft bij voorkeur aantoonbare werkervaring met het aansturen van teams bestaande uit verschillende specialisten;
 • De kandidaat heeft bij voorkeur aantoonbare werkervaring met realiseren van een Unified Communications Oplossing;
 • De kandidaat heeft bij voorkeur werkervaring met IT projecten binnen Defensie of de overheid.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden plaats op 10 tot en met 14 juli aanstaande. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Remco Blommesteijn bereikbaar op het nummer: 06-11355233. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-06-21 12:49:48

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden