Senior Projectmanager Programmamanager | Den Haag

Functie omschrijving

De Autoriteit Consument & Markt (ACM) is een toezichthouder en in 2013 ontstaan uit een fusie tussen De Consumentenautoriteit, Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa) en de Onafhankelijke Post en Telecommunicatie Autoriteit (OPTA). ACM ziet erop toe dat bedrijven eerlijk concurreren en beschermt consumentenbelangen. Het is onze missie kansen en keuzes voor bedrijven en consumenten te bevorderen. Dit doen we door probleemoplossend te werken. ACM is een zelfstandig bestuursorgaan en komt onafhankelijk en zelfstandig tot besluiten. Het Ministerie van Economische Zaken is politiek verantwoordelijk voor het beleid en de wetgeving en bepaalt de kaders waarbinnen ACM opereert. Wij maken ons met ruim 520 collega’s op onafhankelijke en professionele wijze sterk voor consumenten en bedrijven. We zijn een platte, overzichtelijke organisatie met acht directies, te weten: Mededinging, Consumenten, Energie, Telecom Vervoer en Post, Juridische Zaken, het Economisch Bureau, Bedrijfsvoering en Bestuur Beleid en Communicatie.

ACM wil haar informatievoorziening rond personele en materiële uitgaven (P+M) binnen de organisatie verbeteren. Hiertoe wil zij: 1. Focussen op het automatiseren van het samenstellen van bestaande rapportages om o.a. de datakwaliteit te verbeteren; 2. Scenario-analyses kunnen maken op personeelsbudgetten met business intelligence rapportages. Hiermee moet het mogelijk worden om meerdere prognoses te maken rekening houdend met verschillende criteria. De aanpak voor dit traject bestaat uit twee fases. De eerste fase bestaat uit een analyse van de huidige situatie van informatievoorziening, een analyse van de toekomstige informatiebehoefte en een ‘proof of concept’ opzetten / begin maken in de DISC omgeving voor een scenario-analyse rapportage. De tweede fase zal vorm moeten krijgen op basis van de resultaten in fase I. Deze offerte zal daarom alleen uit fase I bestaan.

Opzetten van de projectorganisatie; Opstarten van de projectbijeenkomsten en begeleiding hiervan; Oplevering van een analyse van de huidige situatie informatievoorziening en toekomstige informatiebehoefte; Een begin met het ‘proof of concept’ voor de scenario-analyse rapportage in de BI-omgeving DISC van P-Direkt. Gevolgd door een adviesnotitie voor het vervolg van het traject, in samenhang met de gelijktijdige opstart van het EZ-project HR-dashboard.

Functie eisen

 • WO niveau
 • Minimaal 3 jaar ervaring met advisering op bestuursniveau
 • Minimaal 5 jaar ervaring met Project management en managementconsulting
 • Uitgebreide kennis van financiele bedrijfsprocessen en advisering daarover op verschillende niveau’s.
 • Kennis van infirmatiemanagement
 • kennis van de Publieke sector
 • Kennis van Business Intelligence, OBIEE en/of andere BI-tooling
 • Recente aantoonbare kennis van Financieel-administratief systeem Oracle e-Business Suite
 • Organisatiesensitief
 • Plannen en organiseren
 • Resultaatgericht

Extra informatie

Standplaats

Den Haag
Aanvraagnummer
1341
Startdatum:
06-11-2017
Verwachte einddatum
02-02-2018
Aantal uur per week:
36
Uurtarief
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
23-10-2017 13:00
Contactpersoon Quest4:
Wendy van Ooijen

Aanvullende informatie

CV in het Nederlands en max 5 pagina’s

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Wendy van Ooijen bereikbaar op het nummer: 06-29985899. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het onderstaand aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2017-10-23 06:14:50

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden