Senior Projectmanager Online Reisinformatie Verkoop en Service

Functie omschrijving

GVB Marketing heeft een productportfolio visie 2020 ontwikkeld. In deze visie worden duidelijke keuzes gemaakt hoe GVB in wil springen op de grote veranderingen die de komende jaren binnen het OV gaan spelen op het gebied van dragers (van OV-chipkaart naar mobiele telefoon, bankpas) en achteraf betalen. Om te borgen dat al die keuzes gecoördineerd in GVB worden geïmplementeerd, is er een programma opgestart. Onderdeel van dit programma is het project Online Reisinformatie, Verkoop & Service, met als scope: Het ontwerpen en (ver)bouwen van de kanalen Webshop, App, MijnGVB en homepage gvb.nl zodat een klant tijdens alle stappen in de customer journey via deze kanalen de voor hem/haar relevante (online visie!) informatie gepresenteerd krijgt en handelingen kan uitvoeren. Het ligt in de lijn der verwachting dat deze kanalen geheel nieuw zullen moeten worden opgezet. Daarbij dienen interfaces gecreëerd te worden tussen de nieuwe e-commerce omgeving(en)  (Webshop, App en MijnGVB) en de interne klantsystemen van GVB (abonnementsysteem, SAP etc.) alsmede richting mogelijke externe wederverkopers. Dit alles in een externe omgeving die een sterke kanteling aan het maken is van reizen op saldo naar reizen op rekening en waarbij nieuwe online distributiemethoden zoals betalen en reizen met je mobiel (Smart CT en Smart OV) sterk in opkomst zijn.

Het project heeft grote raakvlakken met diverse andere gelijktijdig lopende projecten, waaronder:
– Klantrelatie, een meerjarig programma gebaseerd op de visie:  Het realiseren van een gewaardeerde, duurzame relatie met de individuele reiziger, op het door hem gekozen moment en via het door hem gekozen kanaal. Er wordt gewerkt aan een centrale oplossing om alle klantdata te gaan verzamelen, te kunnen vertalen naar een 360grd klantbeeld en deze in te gaan zetten in de operationele processen van commercie
– Reisinformatie, waarin GVB de transitie doormaakt naar een service gerichte integrale reis van de reiziger. De kernwoorden hierbij zijn: pro-actief en op-maat en de reisinformatie is ABC (actueel, betrouwbaar en consistent).
– Een nauwe samenwerking met de andere projecten is noodzakelijk, zowel in tijd/planning, als inhoudelijk. 

Functie eisen

– Aantoonbare ervaring met realiseren van Webshop(s), Apps en E-commerce omgevingen bij voorkeur bij een niet ICT-bedrijf.
– Ervaring in het aanbesteden van een e-commerce traject. Tevens ben jij goed ingevoerd in de e-commerce ‘bureauwereld’. Jouw netwerkkennis kan GVB gebruiken om versneld te komen tot een shortlist van leveranciers.
– Daarbij heb je gevoel voor politiek en presenteer je gemakkelijk in de directiekamer.
– Kennis er ervaring met online sales, marketing en CRM
– WO niveau (Informatica, Organisatie, ICT gerelateerd);
– Minimaal 5 jaar ervaring met het managen van (ICT-) projecten;
Competenties
– Overtuigingskracht;
– Communicator, organisatiesensitief;
– Analytisch;
– Resultaat gericht.

Extra informatie

Standplaats

Amsterdam
Aanvraagnummer
419
Startdatum:
2016-10-31
Verwachte einddatum
2016-12-31
Aantal uur per week:
20
Uurtarief
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
2016-10-14
Contactpersoon Quest4:
Wendy van Ooijen

Aanvullende informatie

Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Wendy van Ooijen Als u geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij u van harte uit een aanbieding te verzorgen via het onderstaand aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2016-10-12 07:52:53

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden