Projectmanager Innovatie | Camp New Amsterdam

Sorry, deze opdracht voor Projectmanager Innovatie is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Camp New Amsterdam
Aanvraagnummer:
A2024-653
Startdatum:
01-07-2024
Verwachte einddatum:
30-06-2025 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
06-05-2024 09:00
Contactpersoon Quest4:
Gerard Tummers
Telefoonnummer:
0615021386
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Projectmanager Innovatie

Voor deze opdracht is de Koninklijke Marechaussee op zoek naar een projectmanager met ervaring in en affiniteit met innovatieprojecten. Het innovatieproject omvat de ontwikkeling van een bestaand sensorsysteem. Het prototype van het sensorsysteem wordt in eigen beheer ontwikkeld met COTS hard- en software. De komende maanden zullen in het teken staan van het configureren van het systeem en het uitvoeren van veld- en praktijktesten (pilots). Voor de uitvoering van deze veld- en praktijktesten is procescoördinatie en kennismanagement van belang om het innovatieproject goed te laten aansluiten bij de doelstelling van de organisatie waarbij vigerende wet- en regelgeving de kaders van het project zijn. Aan het einde van het innovatieproject is het de bedoeling dat er een scherp gedefinieerd MVP gedestilleerd is dat als uitgangspunt kan dienen voor implementatie middels het project-portfolioproces. Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor het opstellen van het projectplan, het uitvoeren van de projectplanning waarbij coördinatie met stakeholders een essentiële succesfactor van het innovatieproject is. Een aanzienlijk deel van je werkzaamheden zullen dan ook in het teken staan van het organiseren van fysieke testomgevingen, het verzamelen en analyseren van bevindingen en deze terugvertalen naar concrete acties voor de verschillende betrokken partijen. Binnen deze opdracht wordt je bijgestaan door het team van Sensing, Verbindingen en Meldkamerdomein (SVM). Dit team richt zich op de inzet van sensoren en verbindingsmiddelen binnen de taken van de Koninklijke Marechaussee en is verantwoordelijk voor de technische ontwikkeling van het prototype.

Achtergrond

De KMar opereert in de omgeving van zowel Justitie als Defensie en heeft hierbij een focus op zowel politiewetgeving (Wpg) als persoonswetgeving (Avg). De Wet schrijft voor dat er doelbinding moet zijn tussen taak van een medewerker en de informatie waartoe deze medewerker toegang heeft. Om die reden is het bij uitstek voor de KMar van cruciaal belang om een degelijke inrichting van IAM te hebben, teneinde hiermee controle te hebben op autorisaties van KMar medewerkers op de informatiesystemen van zowel Defensie en Justitie. De projectleider BSB is primair verantwoordelijk voor het te behalen projectresultaten binnen de BSB bij de KMar. Hij/zij is in staat wensen te analyseren, deze te (laten) toetsen aan Juridische en IT security voorschriften en om te zetten in project- en verbetervoorstellen. Hij/zij is bekend met de bedrijfsprocessen, informatiesystemen, wet- en regelgeving en kan op basis daarvan gestelde wensen en eisen zelfstandig omzetten tot project- en verbetervoorstellen.

Organisatie

Het Landelijk Tactisch Commando (LTC) is de operationele eenheid van de KMar en is direct ondergebracht bij de commandant van de Koninklijke Marechaussee (CKMar). Het LTC heeft tot doel op tactisch niveau uitvoering te geven aan de grenspolitietaak, bewaken & beveiligen en internationale en militaire politietaken.

Eisen en wensen voor de functie Projectmanager Innovatie

Harde-eisen

  • Kandidaat heeft aantoonbaar ervaring met het management van IV-projecten.
  • Kandidaat heeft aantoonbaar ervaring met de implementatie van (nieuwe) (software)producten.
  • HBO werk/denkniveau (6 Jaar)
  • Kandidaat is in bezit van een Prince2 certificering of Scrum Master Certificering.

Wensen

  • Kandidaat beschikt over een gedegen kennis van de Nederlandse en Engelse taal (woord en geschrift)
  • Kandidaat heeft ervaring met IT-/IV-projecten binnen het overheidsdomein.
  • Kandidaat heeft ervaring binnen het Politie en/of Defensie domein, met een voorkeur binnen het Kmar domein, vreemdelingenketen of strafrechtketen.
  • Kandidaat heeft aantoonbaar ervaring met het schrijven van projectvoorstellen en verbetervoorstellen.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Gerard Tummers bereikbaar op het nummer: 0615021386. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2024-04-25 14:47:42

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden