Senior Projectmanager Implementatie Inkoop Ondersteunend Systeem

Functie omschrijving

Voor de implementatie van een Inkoop Ondersteunend Systeem direct na gunning van een standaardpakket Esize (Saas) zoeken we gedreven, professionele en communicatief vaardige projectmanager met ervaring in implementatietrajecten in omgevingen met grote diversiteit in (belangen van) stakeholders. De projectmanager die we zoeken heeft business proces èn ICT kennis en ervaring bij de lokale overheid en ervaring met een Inkoop Ondersteunend Systeem (esize=pré).

De implementatie richt zich op optimalisering van (bedrijfs)processen voordat het systeem wordt ingevoerd. In concreto zoeken we iemand om de eerste fase van de implementatie van het systeem tot een goed einde te brengen. De implementatie omvat zowel het technisch als functioneel live brengen van het nieuwe systeem, inclusief (5) koppelingen en business implementatie ervan. Het Inkoop Ondersteunend Systeem is een gemeentebrede toepassing die zowel het Ruimtelijk en Sociaal Domein als de Bedrijfsvoering raakt. De functies van het systeem omvatten beheren van inkoopcontracten, bestellen, inhuren en verwerken van facturen. V.w.b. betreft inhuur en factuurverwerking worden bestaande systemen vervangen. V.w.b. contractbeheer en bestellen betreft het de introductie van nieuwe, generieke oplossingen.

Functie eisen

De projectmanager is hierbij de drijvende en verbindende kracht, die toeziet op resultaten, mensen faciliteert in hun werkzaamheden en issues bespreekbaar krijgt en maakt. Die helder en open communiceert met alle stakeholders, van management tot medewerkers die met het systeem moeten gaan werken,  die verantwoordelijkheid durft te nemen/neemt, voldoende beschikt over overtuigingskracht, beïnvloedingsvaardigheden (zonder lijnmacht) en persoonlijke stevigheid zonder de ander daarbij te verliezen. Die het leuk vindt issues onder handen te nemen en tot een goed einde te brengen. Verder zoeken we een energieke persoonlijkheid die een positieve werkhouding ten toon spreidt en die samen met de collega’s meewerkt aan het verder ontwikkelen van ons als team/afdeling.

Extra informatie

Standplaats

Eindhoven
Aanvraagnummer
581
Startdatum:
2017-01-02
Verwachte einddatum
2017-08-01
Aantal uur per week:
36
Uurtarief
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
2016-12-16
Contactpersoon Quest4:
Patrick Gorter

Aanvullende informatie

Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Patrick Gorter Als u geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij u van harte uit een aanbieding te verzorgen via het onderstaand aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2016-12-16 08:35:33

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden