Projectmanager Dienstverlening – CJIB-MCS-BG-IUCN24050211 | Leeuwarden

Sorry, deze opdracht voor Projectmanager Dienstverlening – CJIB-MCS-BG-IUCN24050211 is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Leeuwarden
Aanvraagnummer:
A2024-893
Startdatum:
01-07-2024
Verwachte einddatum:
30-06-2025 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
29-05-2024 11:00
Contactpersoon Quest4:
Fulko van der Meulen
Telefoonnummer:
06-53719004
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Projectmanager Dienstverlening – CJIB-MCS-BG-IUCN24050211

Opdrachtomschrijving
Het CJIB zoekt voor het aansturen van de veranderlijn Dienstverlening, Feitgecodeerd en Arrangementen D&I twee gedreven en proactieve projectmanagers. Doelstelling: Het inrichten en afstemmen van de beleids- en procesuitvoering van verandering op het tactische en strategische beleid van de organisatie. Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor het managen van meerdere van deze veranderingen binnen de veranderlijn. Resultaatgebied & verantwoordelijkheid: Verantwoordelijk voor het aansturen van complexe en omvangrijke projecten ten aanzien alle relevante SCOPAFIJTH-aspecten.

Werkzaamheden bestaan uit het definiëren, opzetten en realiseren van projecten binnen de portfolio in samenspraak met Business Owners, Product Owners en collega PM’s van andere veranderlijnen. Hierin vragen we van een PM om gesprekken te kunnen voeren op tactisch en strategisch niveau met klanten, ketenpartners, opdrachtgevers en andere stakeholders om (nieuwe) behoeften en belangen te inventariseren en te concretiseren; Het aansturen van de veranderlijn en de Dev/Ops teams die daarin deelnemen; Het fungeren als schakel tussen opdrachtgevers, directie CJIB, stuurgroepen, ketenpartners, leveranciers en andere stakeholders en partijen; Het signaleren van risico’s, uitvoerings- en voortgangsproblemen en inschatten wanneer bij te sturen om een efficiënte uitvoering en kwalitatieve waardegedreven resultaten te waarborgen; Het zorg dragen voor adequate borging van resultaten en (eind)producten in de organisatie en hierin de juiste en gedoseerde informatievoorziening te verzorgen voor alle belanghebbenden.

Achtergrond
Afgelopen jaren heeft er binnen het CJIB een succesvolle transitie op het gebied van Digitale Transformatie plaatsgevonden, waarmee zowel de interne als externe dienstverlening van het CJIB op een hoger niveau is gebracht. Concrete resultaten als gevolg van deze aanpak zijn te vinden in de digitale dienstverlening van de diverse portalen, het centraliseren van het outputmanagementlandschap en talloze andere innovatieve oplossingen, waarmee cruciale onderdelen van de organisatie wezenlijk zijn veranderd. De komende jaren staan in het teken van het verder uitbouwen van de ingeslagen weg, hiervoor is de programma structuur rondom de ambities voor IT & Data opgezet. Deze opdracht heeft hierin een cruciale plek en zal vorm moeten gaan geven aan een meer persoonsgerichte dienstverlening voor de burger.

Organisatie
Het CJIB is een relatief jonge en ambitieuze uitvoeringsorganisatie van het Ministerie van Justitie en Veiligheid en is gevestigd te Leeuwarden. Ruim 1900 gedreven medewerkers zorgen ervoor dat de taken op een juiste wijze, ondersteund door adequate en slimme ICT, binnen het gestelde kader worden uitgevoerd. De ICT-organisatie heeft een interne schil medewerkers met de mogelijkheid om flexibel personeel bij te schakelen. Er wordt gewerkt met DevOps-teams die hoogwaardige (ICT) producten ontwikkelen en beheren.

Eisen en wensen voor de functie Projectmanager Dienstverlening – CJIB-MCS-BG-IUCN24050211

Harde-eisen

 • Relevante opleidingen;
 • Beheersing Nederlandse taal in woord en geschrift (5 jaar);
 • HBO werk- en denkniveau (5 jaar);
 • Kennis en ervaring met Agile/Scrum (3 jaar);
 • Relevante ervaring met projectmanagement (3 jaar);
 • Ervaring met complexe projecten met meerdere ketenpartners (3 jaar).

Wensen

 • Aantoonbare ervaring met het schrijven van (beslis) notities op basis waarvan het management een beslissing kan nemen;
 • Ervaring met Agile project/portfoliomanagement;
 • Kennis en werkervaring met het werkveld van het justitiële domein.

Competenties

 • Bestuurssensitiviteit;
 • Plannen-en-organiseren;
 • Resultaatgerichtheid;
 • Omgevingsbewustzijn;
 • Netwerken;
 • Aansturen-organisatie;
 • Motiveren.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden plaats van maandag 3 t/m donderdag 6 juni 2024. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Fulko van der Meulen bereikbaar op het nummer: 06-53719004. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2024-05-24 09:05:23

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden