Projectmanager | Den Haag

De functie Projectmanager kun je ook vervullen op basis van een arbeidsovereenkomst met Quest4.

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2024-610
Startdatum:
20-05-2024
Verwachte einddatum:
31-12-2024 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
24-32
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
02-05-2024 12:00
Contactpersoon Quest4:
Gerard Tummers
Telefoonnummer:
0615021386
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Projectmanager

Beschrijving Opdrachtgever

Je komt te werken bij het Functioneel Parket met als standplaats Amsterdam. De zaken van het Functioneel Parket staan vol in de schijnwerpers. Onze zaken zijn bij uitstek ondermijningszaken. Grootschalig misbruik van het milieu? Illegale offshore-constructies? Criminele erfenissen? De aanpak van de vermenging van boven- en onderwereld is onze core business. Bestuurlijke aandacht voor onze zaken, vanuit de regio of vanuit de Tweede Kamer, hoort daarbij. Evenals (grote) mediabelangstelling: soms als onderdeel van de strategie, vaak vanwege de impact van onze zaken. Het Functioneel Parket is gevestigd op vijf locaties, namelijk Zwolle, Amsterdam, Den Bosch, Rotterdam en Leeuwarden.

Beschrijving directie/afdeling

De afdeling Bedrijfsvoering bestaat uit 30 collega’s. Binnen deze afdeling bedrijfsvoering zijn de taken op het gebied van HR. Planning & Control (P&C), project- en procesmanagement, informatievoorziening en facilitaire zaken belegd. Binnen bedrijfsvoering zijn belangrijke stappen gezet in de professionalisering, gericht op betekenisgeving van het OM ten behoeve van de samenleving. De basis komt op orde, in termen van managementinformatie, financiële huishouding, uniformering van beleid(uitvoering) en HR ontwikkeling. Deze opdracht valt onder het P&C-team.

Beschrijving omschrijving dienst,aanleiding en doel

Betreft een aanvraag voor de inzet van een projectmanager t.b.v. de ambitie om te komen tot uniforme proces- en werkafspraken, die beschreven zijn in werkprocessen en in aanvullende werkinstructies die FP-breed toegepast worden. De werkprocessen en werkinstructies zijn beschreven in een uniform format en vindbaar en toegankelijk op een centrale locatie. Per werkproces en werkinstructie is een eigenaar benoemd, die conform een afgestemd en gedragen afspraak en werkproces ervoor zorgdraagt dat de beschrijvingen actueel zijn en blijven. Het project richt zich op alle landelijke en lokale processen inclusief aanvullende werkinstructies waarmee binnen het FP wordt gewerkt. De nadruk van deze opdracht ligt op aansturen projectplan en tijdsbewaking, kwaliteit en uniformiteit borgen en structuur aanbrengen, ook naar de toekomst gericht (onderhoud).

Eisen en wensen voor de functie Projectmanager

Harde eisen:

  • De kandidaat heeft minimaal HBO werk-en denkniveau;
  • De kandidaat heeft minimaal 3 jaar ervaring in een politiek/bestuurlijke omgeving;
  • De kandidaat heeft minimaal 3 ervaring met projectmanagement waarin de kandidaat laat blijken ook mee te kunnen werken met het team;
  • De kandidaat dient een motivatiebrief aan te leveren. In de motivatiebrief staat duidelijk omschreven, waarom de kandidaat bij het OM wilt werken en waarom de functie bij hem/haar past. De motivatiebrief bestaat uit maximum 1 A-4.

Wensen:

  • De kandidaat heeft meer dan 6 jaar aantoonbare ervaring op het gebied van projectmanagement. Indien dat niet het geval is, geef svp aan hoeveel ervaring je dan hebt. 

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden plaats op 7 mei 2024 (Fysiek op locatie of Online Digitaal). Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Thuis werken: hybride, 50/50: Thuis en Amsterdam (dinsdag) daarnaast naar keuze Amsterdam/Rotterdam/DenBosch/zwolle.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Gerard Tummers bereikbaar op het nummer: 0615021386. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2024-04-22 12:56:23

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????contactpersoon:

Gerard Tummers

Bel me nu!

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden