Projectmanager | Den Haag

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2021-2013
Startdatum:
01-11-2021
Verwachte einddatum:
30-04-2022 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
14-10-2021 15:00
Contactpersoon Quest4:
Remco Blommesteijn
Telefoonnummer:
06-11355233

Functieomschrijving

Wij zijn voor SSC-ICT op zoek naar een Projectmanager op basis van 36 uur per week. 

De projectmanager voeren projectwerkzaamheden uit t. b.v. het departement Buitenlandse Zaken. De werkzaamheden kenmerken zich door het begeleiden van transities van mantelpartijen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken op het gebied van infra en applicatiemantels. Ervaring met dergelijke type werkzaamheden of met het departement Buitenlandse Zaken strekt tot aanbeveling. De betreffende kandidaat heeft hiervan de benodigde ervaring opgedaan met migratieprojecten in vergelijkbare ICT organisaties en moet minimaal voldoen aan de gestelde harde eisen om direct ingezet te kunnen worden. Daarbij dient de kandidaat onder hoge druk kunnen presteren. De kandidaat moet in staat zijn de parate kennis en ervaring direct toe te passen in de praktijk.

Achtergrond Opdracht:
Achtergrond Informatie (2020): SSC-ICT doorloopt momenteel een transitie waarin de stap wordt gemaakt naar een toekomstvaste, brede ICT- dienstverlener. Een enorme ingreep hierin is de splitsing van het dienstenpakket in standaarddiensten en maatwerk. Door deze scheiding kunnen we straks de vragen van onze afnemers nog beter, sneller en goedkoper invullen. Deze ingreep wordt op een organische wijze uitgevoerd waarbij de organisatie per 1 januari 2020 de eerste aanpassingen heeft doorgevoerd. Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeeft een aantal mantels die opnieuw zijn uitgezet en waar de transitie onder redelijk hoge druk tot stand moet komen. De mantelcontracten hebben allen relaties met de infra, werkplek, Actieve Directory van SSC ICT (waar de infra en werkplek alsmede AD voor BZ wordt beheerd).

Organisatorische context en cultuur:
Wij zijn SSC-ICT, het Shared Service Centrum ICT van en voor het rijk, onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. We zijn een van de grootste fullservice ICT-dienstverleners binnen het rijk en servicen de gehele rijksdienst met onder meer rijksbrede IT-services. Ons shared service centrum ondersteunt meer dan 50.000 werkplekken en mobiele devices in Nederland en op 160 ambassadeposten over de gehele wereld. Daarnaast beheren en ontwikkelen we ruim 1000 applicaties, verzorgen housing en hosting in het state of the art overheidsdatacenter (ODC), bieden IT- diensten met extra hoge beveiligingsniveaus en voeren jaarlijks zo’n 260 ICT-projecten uit, waaronder internationale evenementen als het EU- voorzitterschap. Zo zorgen we dat ambtenaren hun belangrijke werk in dienst van de samenleving altijd, overal en veilig kunnen doen.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

  • Relevante en aantoonbare ervaring als projectmanager binnen de overheid of organisaties van vergelijkbare omvang ( 5 jr );
  • Relevante en aantoonbare ervaring met Agile-projectmanagement / werken; ( 4 jr );
  • Relevante en aantoonbare ervaring als projectmanager met het aansturen van migratietietrajecten ( 4 jr );
  • PRINCE 2 Practitioner;
  • Aangeronde ICT opleiding (op minimaal HBO niveau).

Wensen:

  • Competenties: – Analyse & Oordeelsvorming; – Autonomie; – Besluitvaardigheid; – Leiding geven; – Netwerken; – Omgevingssentiviteit;- Overtuigingskracht; – Plannen en organiseren; – Resultaatgerichtheid; – Risicobereidheid;
  • Kennis van IT Infrastructuur, werkplekdiensten, Citrix B screening;
  • Gevoel voor Humor, Denkt ‘in wat kan wel’ i.p.v. ‘wat kan niet’; – Veel gevoel voor onderlinge samenwerking (ook buiten de eigen kaders).

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden plaats op donderdag 21 oktober van 14:00 uur en vrijdag 22 oktober vanaf 14:00 uur. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Remco Blommesteijn bereikbaar op het nummer: 06-11355233. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2021-10-12 14:49:23

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden