Projectmanager Cyber 2.0 | Utrecht

Sorry, deze opdradcht voor Projectmanager Cyber 2.0 is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Utrecht
Aanvraagnummer:
A2024-220
Startdatum:
01-06-2024
Verwachte einddatum:
31-05-2025 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
04-03-2024 07:00
Contactpersoon Quest4:
Remco Blommesteijn
Telefoonnummer:
06-11355233
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Projectmanager Cyber 2.0

Opdrachtomschrijving
Wij zoeken een projectmanager, die projecten wil leiden in de keten van Civiele Operationele Command & Control (COC2) & Inlichtingen & Veiligheid (I&V), waartoe ook programma Cyber 2.0 behoort. Het behoort tot de mogelijkheid, dat je ook ingezet wordt op andere projecten binnen deze keten. Als Project Manager ben je resultaatverantwoordelijk voor:
– Het managen om de afgestemde projectresultaten binnen de afgesproken tijd, geld en kwaliteit te leveren.
– Het afstemmen met de gebruikersorganisatie wat geleverd wordt, wat van die organisatie verwacht wordt en regelmatig wordt afgestemd.
– Tijdens de uitvoering wordt de overdracht naar beheer voorbereid zodat er een naadloze overdracht naar beheer wordt gerealiseerd.
– De projectplanning, de projectadministratie en de verantwoording van projectbudgetten.
– Het sturen op de projectaspecten tijd, kosten, kwaliteit, scope, risico’s, baten en rapporteert hierover periodiek aan de stuurgroep en lijnorganisatie met behulp van de applicatie Fortis Change Cloud (FCC – voorheen Principal Toolbox).

Achtergrond
Programma Cyber 2.0 heeft tot doel het versterken van de informatiebeveiliging overeenkomstig de Defensie Cyber Security Strategie en andere gerelateerde beleidsdocumenten. Het programma levert de projectresultaten die door de gebruikersorganisaties in de eigen organisatie worden uitgezet en geborgd, zo nodig met hulp van het programma Cyber 2.0.

Organisatie
JIVC: JIVC is een professionele IV/ICT-organisatie, die de Defensieonderdelen en andere klanten binnen de overheid faciliteert in het effectief en doelmatig kunnen (blijven) uitvoeren van hun taken. Als organisatie staat JIVC voor betrouwbare, beveiligde IV/ICT-diensten die marktconform zijn wat betreft techniek en prijs. Medewerkers binnen JIVC werken samen en delen kennis, vanuit het besef dat alleen op deze wijze de beste kwaliteit kan worden geleverd.

Eisen en wensen voor de functie Projectmanager Cyber 2.0

Harde-eisen

 • Kandidaat heeft een afgeronde HBO opleiding
 • Kandidaat heeft een certificaat PRINCE2 Practitioner versie 2009 of 2017
 • Kandidaat heeft aantoonbaar minimaal 3 jaar ervaring (opgedaan in de laatste 5 jaar) met projectmanagement van ICT projecten (software ontwikkeling en –implementatie en / of pakketselectie, –implementatie en inrichten beheer), waarvan minimaal 1 project > 2 miljoen excl. btw en binnen een organisatie met meer dan 1.500 medewerkers.
 • Kandidaat heeft minimaal 3 jaar aantoonbaar werkervaring (opgedaan in de laatste 6 jaar) als projectmanager in de publieke sector
 • Kandidaat heeft minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met aanbestedingen in de rol van projectmanager
 • Kandidaat heeft minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring binnen het Cyber security domein en het opbouwen van communities (DevSecOps en operationeel)

Wensen

 • Kandidaat heeft bij voorkeur tenminste 3 jaar aantoonbare ervaring (opgedaan in de laatste 5 jaar) als Projectleider met beveiligingsaspecten op het gebied van IT en OT netwerken en koppelingen.
 • Kandidaat heeft bij voorkeur minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als projectmanager met Agile (SCRUM) en DevSecOps projecten
 • Kandidaat heeft bij voorkeur gedurende de laatste 3 jaar aantoonbare ervaring met de tool Principal Toolbox
 • Kandidaat heeft bij voorkeur een afgeronde opleiding Certified Information Systems Security Professional (CISSP) en Certified Ethical Hacker (CEH)
 • Kandidaat heeft bij voorkeur empathisch vermogen, kennis van de gebruikersorganisatie, kan omgaan met tegengestelde belangen, is motiverende persoonlijkheid die kan samenwerken met andere projectmanagers binnen het programma en snapt dat programma belang boven projectbelang gaat.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Remco Blommesteijn bereikbaar op het nummer: 06-11355233. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2024-02-27 10:31:10

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden