Senior Projectmanager ARC. | Den Haag

Functie omschrijving

De projectmanager ARC is verantwoordelijk voor het projectmatig ondersteunen van de samenwerking tussen de ketenpartners. Meer specifiek: het zorgdragen voor een goede voortgang van het project, door agenda’s op te stellen en besluiten voor te bereiden op verschillende niveaus.
Binnen het project zijn een drietal gremia actief, te weten:
– Het team techniek (TT), met vertegenwoordigers van de “business” en techniek van de deelnemende organisaties;
– Het team coördinatie (TC), waar de projectleiders van ieder van de partners bijeenkomen
– De Stuurgroep ARC, met de bestuurlijke vertegenwoordigers van de partners.

Daarnaast worden verschillende ad hoc overleggen voorbereid, ten bate van de voortgang. Het kan hier gaan om bilaterale overleggen met de partners, technisch specialisten of b.v. juristen. 

De projectmanager fungeert als de facto opdrachtgever voor Justid, de dienst die technische en procesmatige ondersteuning verleent t.b.v. de ontwikkeling van CORV. Ten bate van de ketentesten (gepland in de loop van dit jaar) draagt de projectmanager zorg voor benodigde afstemming tussen en begeleiding van de ketenpartners, indien blijkt dat dit nodig is. De ketentesten zelf en de operationele kant van de ketentesten worden uitgevoerd door Justid.

Functie eisen

* De kandidaat is beschikbaar voor minimaal 24 uur per week

* De kandidaat heeft minimaal 1 jaar aantoonbare ervaring met complexe ontwikkeling/verbeterprocessen en in staat zijn op verschillende niveaus (ICT/operationeel, tactisch en strategisch)

* De kandidaat heeft aantoonbaar minimaal 1 jaar gewerkt als projectmanager in complexe ICT-ontwikkeltrajecten en –implementaties.

* De kandidaat heeft minimaal 1 jaar gewerkt bij de Rijksoverheid en heeft daarbij gewerkt met systemen in de ketensamenwerking

 

WENSEN:

* De Kandidaat heeft aantoonbaar meerdere jaren relevante ervaring met en inzicht in de werkprocessen en procedures in de jeugdbeschermingsketen.   

* De Kandidaat heeft aantoonbaar meerdere jaren werkervaring bij de rijksoverheid als projectmanager bij complexe ICT-ontwikkeltrajecten en implementatie.   

* De Kandidaat heeft aantoonbaar meerdere jaren gewerkt als projectmanager en heeft hierbij de verbinding gemaakt met alle bij het project (& in de teams) betrokken specialisten, projectleiders en bestuurders.   

* De kandidaat heeft aantoonbaar meerdere jaren ervaring met partijen die betrokken zijn binnen de jeugdbeschermingsketen. 

Extra informatie

Standplaats

Den Haag
Aanvraagnummer
834
Startdatum:
2017-05-10
Verwachte einddatum
2018-05-10
Aantal uur per week:
24
Uurtarief
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
2017-05-05
Contactpersoon Quest4:
Wendy van Ooijen

Aanvullende informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Wendy van Ooijen Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het onderstaand aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2017-04-26 07:03:24

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden