Projectleider voor de voorbereiding van de aanbesteding | Den Haag

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2022-1305
Startdatum:
19-12-2022
Verwachte einddatum:
18-07-2023 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
28
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
14-12-2022 08:00
Contactpersoon Quest4:
Remco Blommesteijn
Telefoonnummer:
06-11355233
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Projectleider voor de voorbereiding van de aanbesteding

Wij zijn voor de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) op zoek naar een Projectleider voor de voorbereiding van de aanbesteding LMS/LXP op basis van 28 uur per week. 

Opstellen van een plan van aanpak, inclusief technische en functionele requirements en risico analyse voor de aanbesteding en implementatie van een nieuw Leer Management Systeem (LMS), danwel LXP. Hierin werkt de ICT adviseur samen met de L&O Adviseur van RVO (Sara de Leeuw, tevens opdrachtgever) en de RVO Academie coördinator Martha van den Berg. 

Achtergrond Opdracht:
Binnen RVO wordt gebruikt gemaakt van het Rijksbrede LMS ‘het Leerportaal’ op het gebied van Leer & en Ontwikkel aanbod. Dit portaal sluit niet meer aan bij de behoefte van RVO en staat aangemerkt te worden vervangen in een brede Europese aanbesteding. RVO wil zich hierop goed voorbereiden om zo een actieve rol te kunnen vervullen in dit EZK brede traject en het juiste LMS, danwel LXP, te selecteren voor de toekomst. De coördinator Leerportaal van RVO neemt deel aan diverse projectgroepen die de behoefte en visie op digitaal leren binnen het concern te formuleren zodat ook helder wordt wat van een nieuw LMS (of LXP) gevraagd wordt. 

LMS = Learning Management System

LXP = learning Xperience Platform

Organisatorische context en cultuur:
Kansen voor Nederland, kansen voor jou.

Een duurzame, economisch sterke samenleving: daar werken we aan bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Met nationale en internationale programma’s, van de energietransitie en voedselproductie tot ontwikkelingsprojecten in Afrika. Met voorlichting, advies, financiering, subsidies en hulp bij het vinden van zaken- of kennispartners. Door slim organiseren en maximaal gebruik van digitale communicatie zorgen we voor een soepele en optimale dienstverlening. Door elkaar op te zoeken en verbindingen te leggen bieden we nieuwe inzichten en mogelijkheden. Voor en achter de schermen zetten 4500 mensen zich in voor een economisch sterk, innovatief en duurzaam Nederland, op verschillende vestigingen in Nederland. Ook voor jou zijn er kansen!

Onze adviseurs weten als geen ander wat er nodig is om ondernemende Nederlanders vooruit te helpen. Beoordelaars nemen subsidie- en andere verzoeken onder de loep en helpen de aanvragers om nieuwe stappen te zetten. Inkopers benutten de inkoopkracht van de Rijksoverheid, ook om maatschappelijke doelen te bereiken. De medewerkers van de frontoffice staan iedereen te woord die vragen heeft. Functioneel beheerders ontwikkelen en onderhouden digitale loketten. Projectmanagers onderzoeken wat de mogelijkheden van big data zijn. Juristen zorgen dat we ons houden aan wet- en regelgeving. En communicatieadviseurs ontwikkelen toegankelijke websites voor voorlichting en advies. Wie ondernemend Nederland een warm hart toedraagt, kan bij onze organisatie dus alle kanten op. 

Eisen en wensen voor de functie Projectleider voor de voorbereiding van de aanbesteding

Harde eisen:

  • Vaardigheid in het opstellen van behoeftestellingen, businesscases en het ondersteunen van implementatie van projecten en IV veranderingen;
  • Kennis van IT en IV;
  • Kennis van het opleidingenwerkveld en inzicht in relevante ontwikkelingen en processen;
  • Universitair Master, Bachelor – HBO.

Wensen:

  • Kennis & ervaring op het gebied van projecten op het gebied van leren & ontwikkelen;
  • Ervaring met soortgelijke projecten binnen de Rijksoverheid is een pré.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Remco Blommesteijn bereikbaar op het nummer: 06-11355233. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2022-12-08 11:34:10

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden