Projectleider | Utrecht

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Medior
Standplaats:

Utrecht
Aanvraagnummer:
A2022-0844
Startdatum:
01-09-2022
Verwachte einddatum:
31-12-2022 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
32
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
11-08-2022 12:00
Contactpersoon Quest4:
Lex van t Hull
Telefoonnummer:
06 534 19 024

Functieomschrijving

Wij zijn voor Slachtofferhulp Nederland op zoek naar een Projectleider op basis van 32 uur per week.

De projectleider houdt zich bezig o.a. bezig met het product Mijn Slachtofferzaak(MSZ) en Digitale Samenwerkings Ruimte (DSR). Deze producten zijn een samenwerking tussen o.a. het OM, politie, CJIB en Slachtofferhulp Nederland. De werkzaamheden om deze producten verder te optimaliseren dan wel neer te zetten is verdeeld over de verschillende partners. De verantwoordelijkheid van de projectleider is enerzijds om met de verschillende partners de werkzaamheden goed te verdelen en continu af te stemmen. Daarnaast is het van belang om de vertaling naar de interne organisatie door te voeren. En zorgen dat de afgesproken werkzaamheden worden uitgevoerd/bewaakt. Binnen de afgesproken tijdsplanning en budget.
Veel samenwerking verlopen via een technische koppeling. Van de projectleider vragen wij dus ervaring met het werken met technische koppelingen. De optimalisatie van de koppelingen is een van de hoofdaspecten van deze opdracht. Daarnaast is het essentieel dat de kandidaat communicatief sterk is en stakeholdermanagement goed kan beheersen en minimaal een medior projectleider is (zowel in kennis en ervaring).

Achtergrond opdracht
De projectleider gaat aan de slag op de afdeling Innovatie, in het team Partners. De afdeling is binnen Slachtofferhulp Nederland de aanjager voor vernieuwing en het vergroten van het bereik, via professionals, onder slachtoffers, zodat zij beter geholpen worden en de weg naar Slachtofferhulp Nederland beter weten te vinden. Slachtofferhulp werkt al geruime tijd intensief samen met diverse ketens uit de strafrecht, zoals Politie, OM, CJIB. Het is belangrijk dat deze samenwerking goed verloopt en wordt geoptimaliseerd. Zowel Slachtofferhulp Nederland als de diverse partijen binnen het strafrecht zijn volop in beweging om hun diensten te verbeteren. Op strategisch vlak is het dan dus ook van belang dat het slachtofferperspectief voor zover dit mogelijk is, goed wordt meegenomen. Waarbij uiteraard Slachtofferhulp Nederland de partij is waarmee er met elkaar wordt gekeken om de diensten beter aan te laten sluiten op het slachtoffer. De projectleider schakelt zowel op strategisch vlak met de externe partijen als intern met diverse afdelingen. Om vervolgens de samenwerking operationeel door te vertalen binnen de Slachtofferhulp Nederland organisatie. Zodat uiteindelijk het slachtoffer beter geholpen wordt.

Over Slachtofferhulp Nederland
Elk slachtoffer van een misdrijf, verkeersongeval of calamiteit verdient de beste hulp. Jaarlijks helpt Slachtofferhulp Nederland honderdduizenden slachtoffers om hun leven weer op te pakken na een ingrijpende gebeurtenis. Wij bieden gratis emotionele, praktische en juridische hulp. We begeleiden in het strafproces en helpen bij het aanvragen van schadevergoeding. Slachtofferhulp Nederland heeft 25 locaties verspreid door het hele land. Het landelijk kantoor is gesitueerd in Utrecht. Er werken bij ons zo’n 480 betaalde medewerkers, 100 stagiaires en 870 onbetaalde medewerkers (vrijwilligers).

Slachtofferhulp Nederland is een onafhankelijke stichting en wordt voornamelijk gefinancierd door het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Daarnaast ontvangen wij financiële steun van gemeentes en particulieren. ICT-diensten worden met name ingehuurd door de afdelingen Innovatie en Informatievoorziening.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

 • HBO Werk en denkniveau;
 • PRINCE2;
 • MSP Foundation;
 • Opleiding of aantoonbare ervaring met het werken van complexe koppelingen;
 • Ervaring met samenwerken in de (strafrecht)keten;
 • Ervaring met het bouwen en beheren van technische (online) koppelingen;
 • Minimaal 3 projecten als projectleider succesvol afgesloten.

Wensen:

 • Ervaring in een NGO  ( niet-gouvernementele organisatie)is een pré;
 • Juridische achtergrond is een pré;
 • Werkervaring binnen Ministerie van Justitie en Veiligheid is een pré;
 • Kandidaat moet eenvoudig kunnen switchen tussen strategisch, tactisch en operationeel niveau om op de juiste plaats en met de juiste personen te kunnen komen tot een optimaal resultaat;
 • Ervaring met Agile werken in een pré.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden plaats op 17 augustus. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Lex van t Hull bereikbaar op het nummer: 06 534 19 024. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2022-08-01 09:49:32

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden