Projectleider | Tiel

Sorry, deze opdracht voor Projectleider is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Tiel
Aanvraagnummer:
A2023-732
Startdatum:
01-06-2023
Verwachte einddatum:
30-11-2023 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
20-36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
19-05-2023 09:00
Contactpersoon Quest4:
Martin Notmeijer
Telefoonnummer:
+31 6 29040901
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Projectleider

Wij zijn namens onze klant op zoek naar een Projectleider op basis van 20-36 uur.

Jij bent de spin in het web voor allerlei verschillende projecten. Die rol past helemaal bij jou. De ene keer werk je samen met jouw collega’s en de gemeenten aan projecten op het gebied van energiebesparing. Dan weer ben jij betrokken bij een complexe handhaving casus.. Maar ook voor interne vraagstukken draai jij je hand niet om. Jij vindt het een uitdaging om van elk project een succes te maken en zo bij te dragen aan een fijne, veilige en duurzame leefomgeving bij onze klant.

Je belangrijkste werkzaamheden
Als projectleider ben jij eindverantwoordelijk voor allerlei verschillende projecten. Vaak zijn het casussen die te maken hebben met de veiligheid en duurzaamheid van onze fysieke leefomgeving. Maar ook de invoering en uitwerking van nieuwe wetten en werkwijzen of interne projecten horen tot jouw werkveld. Jij realiseert en regisseert (complexe) projecten. Zo zorg jij voor de planning, de begroting, de aansturing en het bewaken van de voortgang. Jij bent de schakel tussen in- en extern betrokkenen in een politiek- bestuurlijke krachtenveld.

De organisatie
Bij onze klant zet jij je samen met ruim 200 andere collega’s in voor een prettige, veilige en duurzame leefomgeving bij onze klant. Dit doen we voor en samen met 8 gemeenten in de regio en de provincie. Dat doen we door vergunningverlening, toezicht en handhaving bij ondernemers, organisaties en inwoners. Maar we doen meer. We hebben veel kennis in huis en delen deze graag. Zo adviseren we de gemeenten en andere partijen o.a. over de leefomgeving, bouw, milieu, energie, archeologie, bodem, lucht en natuur. Ook houden we voor heel Gelderland toezicht op de afval- en grondstoffen ketens om milieucriminaliteit te voorkomen. We zijn een open en naar buitengerichte organisatie en zijn graag van meerwaarde.

Ons mooie en sfeervol ingerichte kantoor staat in Tiel, waar jij kunt parkeren voor de deur. Ook het treinstation is op loopafstand. Binnen het kantoor zijn er ruimten om te werken en te ontmoeten.

Het team
Jij maakt samen met de 2 andere projectleiders onderdeel uit van team bedrijfsvoering (cluster organisatie).  Een leuk, gezellig team met enthousiaste en behulpzame collega’s. Het team bedrijfsvoering werkt vanuit de clusters sturing (waaronder financiën, communicatie en kwaliteit), informatie (waaronder applicatiebeheer), en organisatie (waaronder HRM en accountmanagement).  Het team bedrijfsvoering zorgt dat de producten en diensten van onze klant zo goed mogelijk geleverd (kunnen) worden en streeft naar een zo optimaal en effectief mogelijk uitvoeren van de organisatiedoelen en –strategie.

Eisen en wensen voor de functie Projectleider

Harde eisen:

  • HBO+ niveau;
  • Ervaring met het leiden, regisseren en realiseren van (complexe) projecten (eis met toelichting) – gewicht criteria kwaliteit;
  • Ervaring in het werken in en omgaan met partijen in een maatschappelijke, bestuurlijke en politieke context;
  • Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering met de minimale verkeringswaarde die overeenkomt met de totale opdrachtwaarde.

Wensen:

  • HBO+ niveau (30%);
  • Ervaring met het leiden, regisseren en realiseren van (complexe) projecten (eis met toelichting) – gewicht criteria kwaliteit (40%);
  • Ervaring in het werken in en omgaan met partijen in een maatschappelijke, bestuurlijke en politieke context (30%).

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Martin Notmeijer bereikbaar op het nummer: +31 6 29040901. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-05-12 08:14:54

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden