Projectleider Technische Projectimplementatie | Utrecht

Sorry, deze opdracht voor Projectleider Technische Projectimplementatie is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Utrecht
Aanvraagnummer:
A2023-64
Startdatum:
20-02-2023
Verwachte einddatum:
31-05-2023 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
16-32
Indicatie uurtarief:


€ 90,00


Sluitingsdatum aanvraag:
10-02-2023 10:00
Contactpersoon Quest4:
Martin Notmeijer
Telefoonnummer:
+31 6 29040901
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Projectleider Technische Projectimplementatie

Wij zijn namens Slachtofferhulp Nederland op zoek naar een Projectleider Technische Projectimplementatie op basis van 16-32 uur.

Opdrachtgever van de projecten is hoofd IV, John Tomatala. Kandidaat zorgt dat genoemde projecten goed worden gemanaged waarbij de technische projectleiders door de verschillende leveranciers worden geleverd. Als projectleider zorg je ervoor dat de “business” mee wordt genomen en de nodige inbreng geeft. Een goede implementatie in de business is dan ook hoogste prioriteit. Naast het regelen van de gebruikelijke zaken is daarvoor nodig om ervoor te zorgen dat de juiste partij de juiste verantwoordelijkheid neemt. Onderdelen zijn:

bij KCC: Functioneel Ontwerp, Technisch Ontwerp, Migratieplan, Geconfigureerde Cloud omgeving, Acceptatie testen, Functionele Acceptatie Test, Gebruikers Acceptatietest, Trainingen, Go live van de applicatie, Nazorg & service; Gereed uiterlijk 1 juni 2023.

Bij vast mobiel speelt o.a. : Nieuwsbericht in Nieuwsflits 1x per maand, Servicepunt betrekken bij Telefonie implementatie (uitgifte loket, Perspectief Herstelbemiddeling betrekken bij Telefonie implementatie, Registratie klant, Intakegesprek, Gepersonaliseerde SIM-kaarten voor de eindgebruikers, Operationele coördinatie van nummerbehoud van vaste en mobiele nummers, Bestellen hardware, Opbouwen Business Essential omgeving, Configuratie profielen en Configuratie Call Flow, portering, testen en trainingen etc. Ook dit project heeft een deadline van 1 juni 2023.

Achtergrond:
Op dit moment wordt deze rol vervult door een interne medewerker maar om focus te kunnen houden is een dedicated projectleider nodig.

Organisatie:
Elk slachtoffer van een misdrijf, verkeersongeval of calamiteit verdient de beste hulp. Jaarlijks helpt Slachtofferhulp Nederland honderdduizenden slachtoffers om hun leven weer op te pakken na een ingrijpende gebeurtenis. Wij bieden gratis emotionele, praktische en juridische hulp. We begeleiden in het strafproces en helpen bij het aanvragen van schadevergoeding. Slachtofferhulp Nederland heeft 25 locaties verspreid door het hele land. Het landelijk kantoor is gesitueerd in Utrecht. Er werken bij ons zo’n 480 betaalde medewerkers, 100 stagiaires en 870 onbetaalde medewerkers (vrijwilligers). Slachtofferhulp Nederland is een onafhankelijke stichting en wordt voornamelijk gefinancierd door het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Daarnaast ontvangen wij financiële steun van gemeentes en particulieren. ICT-diensten worden met name ingehuurd door de afdelingen Innovatie en Informatievoorziening.

Eisen en wensen voor de functie Projectleider Technische Projectimplementatie

Harde eisen:

  • Kennis en ervaring met prince 2 en projectenfabriek is een pre;
  • In staat om omgeving te managen;
  • WO/HBO+ niveau (4+ Jaar).

Wensen:

  • De aangeboden kandidaat heeft aantoonbare kennis van telefonie en IT infrastructuur;
  • Goed in communicatie mondeling en schriftelijk en werkt gestructreerd.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden plaats op 14 en 16 februari. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Martin Notmeijer bereikbaar op het nummer: +31 6 29040901. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-01-17 08:01:12

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden