Projectleider overname ICT voorzieningen RMN | Amersfoort/thuis i.o.m. leidinggevende

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Amersfoort/thuis i.o.m. leidinggevende
Aanvraagnummer:
A2022-0837
Startdatum:
01-08-2022
Verwachte einddatum:
31-01-2023 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
8-16
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
05-08-2022 11:00
Contactpersoon Quest4:
Remco Blommesteijn
Telefoonnummer:
06-11355233

Functieomschrijving

Wij zijn voor Staatsbosbeheer op zoek naar een Projectleider overname ICT voorzieningen RMN voor 8 tot 16 uur per week. 

Staatsbosbeheer is een zelfstandig bestuursorgaan en beheert ruim 260.000 hectare Nederlandse natuur. Staatsbosbeheer maakt zich onder de noemer ‘Beschermen, beleven en benutten’ klaar voor de toekomst waarin ze mensen willen betrekken bij de natuur die hen raakt. 

Staatsbosbeheer is voornemens om met ingang van 1 januari 2023 een groot deel van de taken van Recreatieschap Midden Nederland (RMN) over te nemen. Het betreft de taken die RMN uitvoert voor het Recreatieschap Stichtse Groenlanden. De taken betreffen beheer, onderhoud, handhaving en toezicht op de gebieden van een aantal Utrechtse gemeenten en de recreatieve functies op die gebie­den. Naast de taken worden ook de medewerkers van RMN die deze taken uitvoeren overgeheveld naar Staatsbosbeheer.

De overgang (transitie) bestaat uit 2 fases. Per 1 januari 2023 moet ervoor gezorgd worden dat de me­dewerkers hun werk kunnen blijven doen op werkplekken (fysiek en digitaal) die worden beheerd door Staatsbosbeheer. Wat betreft de informatievoorziening zal men deels gaan werken in de stan­daardapplicaties die Staatbosbeheer ter beschikking stelt. Voor andere informatiemiddelen/systemen zal in een overgangsperiode (2023-2024) uitvoering gegeven worden aan het inrichten van de Staats­bosbeheer applicaties ten behoeve van RMN. Dit betekent dat deels de door RMN gebruikte applica­ties overgedragen moeten worden naar Staatsbosbeheer inclusief het overzetten van de contracten. De betreffende applicaties betreffen o.a. applicaties op het gebied van website, evenementen en GIS.

Voor de 1e fase, het zorgdragen dat medewerkers digitaal hun werk kunnen doen en zo nodig applica­ties door Staatsbosbeheer worden overgenomen, zoekt Staatsbosbeheer een projectleider die de coör­dinatie uitvoert van de activiteiten die vallen onder de afdeling ICT.

Als projectleider houd je overzicht, stem je af met alle belanghebbenden en zorgt voor project-/implementatieplannen en voortgangsrap­portages. Je hebt te maken met technisch en functioneel be­heerders, eindgebruikers en leveranciers. Tenslotte werk je samen en leg je verantwoording af aan de overall projectleider voor de transitie van RMN naar Staatsbosbeheer. Voor deze eerste fase is een overall transitieplan vastgesteld.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

  • Je weet hoe je een project goed inricht (structuur, aanpak, planning, bemensing, communicatie, informatie), je bent realistisch (doel, tijd, geld, kwaliteit, resultaat, risico’s), voorspelbaar en waakzaam (issues, risico’s, leerpunten);
  • Wij zoeken een verbinder, die de mensen meeneemt (draagvlak creëert, verandering begeleidt, bruggenbouwer). Iemand die goed schakelt tussen situaties en tussen mensen en die omgevingsbewust is;
  • Je kent het werken bij de overheid en laat je niet uit het veld slaan als de bureaucratie tegen lijkt te zitten;
  • Je hebt ervaring als projectleider in een ICT-omgeving;
  • Je bent in bezit van minimaal een relevant hbo-diploma of HBO niveau door aanvullende opleidingen en ervaring.

Wensen:

  • Competenties: – Een resultaatgerichte en oplossingsgerichte houding; – Je bent gericht op samenwerken, initiatiefrijk, flexibel met een hands-on mentaliteit en straalt senioriteit uit; – Je weet in korte tijd een netwerk op te bouwen, zodat je op het juiste moment de juiste mensen weet in te schakelen; – Je bent in staat om adviezen op een korte en heldere manier op te schrijven voor verschillende doelgroepen (van ICT-medewerkers tot Directie); – Je hebt het vermogen om anderen te inspireren, motiveren en te verbinden.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogeliljk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Remco Blommesteijn bereikbaar op het nummer: 06-11355233. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2022-07-26 06:51:00

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden