Senior Projectleider MijnOverheid | Den Haag

Functie omschrijving

Eenvoudig, snel, groen en betrouwbaar zaken regelen tussen overheden, burgers en bedrijven. Met als doel een betere dienstverlening, kostenbesparing en administratieve lastenverlichting. Daar gaat de overheid voor. Logius vervult hierin een centrale en leidende rol met oog voor de samenhang in de infrastructuur van de eoverheid. Logius is de dienst digitale overheid en onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. De diensten en standaarden van Logius zijn voor de gehele overheid ontwikkeld. Logius is verantwoordelijk voor het beheer, de doorontwikkeling en de overheidsbrede toepassingen van deze diensten en standaarden.

Logius Portaaldiensten is verantwoordelijk voor MijnOverheid. MijnOverheid is de persoonlijke website van burgers voor overheidszaken. Via MijnOverheid kunnen zij bijvoorbeeld een herinnering krijgen als hun paspoort bijna verlopen is, controleren hoe zij bij hun gemeente geregistreerd staan of de status van een omgevingsvergunning volgen. Al meer dan vijf miljoen Nederlanders maakt gebruik van MijnOverheid.

Je bent als projectleider MijnOverheid voor Ondernemingen (MOvO) verantwoordelijk voor het ondersteunen en adviseren van opdrachtgever van het project en het opleveren van concrete producten zoals: Advies en ondersteuning op de gebieden: • Technische validatie van het dienstverleningsconcept; • Toetsing van de haalbaarheid van gewenste functionaliteiten en uitgangspunten; • Afhankelijkheden en risico’s in ontwikkeling van het MOvO-concept en aanpalende voorzieningen op de gebieden realisatie, standaardisatie en governance binnen het GDI-domein en • Het afstemmen van het dienstverleningsconcept met beoogd MOvO-partners (faciliteren van contacten en bijeenkomsten, inventariseren van feedback, issues, risico’s etc.) Verder ben je verantwoordelijk voor oplevering van de producten: Een project start architectuur (PSA), en voorstel voor (non)funtionele requirements van MOvO.

Functie eisen

HBO/WO werk en denkniveau

Minimaal 5 jaar ervaring met Projectmanagement

PRINCE2 Practitioner

Kennis van Informatiemanagement

Kennis van Relatiemanagement

Integer en zorgvuldig

Nauwgezet, constructief kritisch en enthousiast

Neemt initiatief

Ervaring met met managen van projecten binnen de Rijksoverheid.

Ervaring met met managen van projecten binnen de Rijksoverheid.

Kennis van de bestuurlijke inrichting binnen de Rijksoverheid.

Extra informatie

Standplaats

Den Haag
Aanvraagnummer
810
Startdatum:
2017-05-01
Verwachte einddatum
2017-12-31
Aantal uur per week:
40
Uurtarief
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
2017-04-14
Contactpersoon Quest4:
Wendy van Ooijen

Aanvullende informatie

Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Wendy van Ooijen Als u geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij u van harte uit een aanbieding te verzorgen via het onderstaand aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2017-04-12 14:40:37

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden