Projectleider – JIO T19-191 | Gouda

Sorry, deze opdracht voor Projectleider – JIO T19-191 is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Gouda
Aanvraagnummer:
A2024-447
Startdatum:
01-05-2024
Verwachte einddatum:
30-04-2025 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
08-04-2024 12:00
Contactpersoon Quest4:
Remco Blommesteijn
Telefoonnummer:
06-11355233
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Projectleider – JIO T19-191

Opdrachtomschrijving

De projectleider is verantwoordelijk voor het aansturen van verschillende life cycle trajecten binnen de beheerorganisatie. Hij is daarbij verantwoordelijk voor het sturen op planning, budget en op te leveren producten. Life cycle staat in deze voor het onderhouden van de bestaande dienstverlening en de daarbij behorende infra stack voorzien van de laatste versies van de gebruikte software cq benodigde hardware. Wij verwachten van de projectleider voldoende technische kennis dat hij/zij de juiste gesprekken kan voeren met de specialisten van de beheerorganisatie.

Achtergrond

Binnen de beheerorganisatie wordt continue gewerkt aan het up to date houden van de software en hardware (LIfe Cycle Management) tbv de dienstverlening. Hiervoor zijn binnen de beheerorganisatie verschillende trajecten gedefinieerd welke onafhaneklijk van elkaar als project kunnen worden uitgevoerd. De projectleider rapporteert aan het hoofd Infra, Platformen en Werkplekken. Dagelijkse afstemming wordt gedaan met de teamleider van de betreffende dienstverlening.

Organisatie

De Justitiële ICT Organisatie is van oorsprong de ICT-organisatie van de Dienst Justitiële Inrichtingen, maar sinds januari 2022 een zelfstandig ICT-dienstverlener voor het gehele ministerie van Justitie en Veiligheid. De Justitiële ICT Organisatie levert ICT-diensten aan verschillende onderdelen van het ministerie Justitie en Veiligheid (JenV). De Justitiële ICT Organisatie ontwikkelt, bouwt, implementeert en beheert ICT-werkplekken, applicaties en infrastructuur voor meer dan 20.000 gebruikers. In totaal werken ongeveer 500 medewerkers bij de Justitiële ICT Organisatie vanuit vestigingen in Gouda, Zeist en Veenhuizen en vanuit het rekencentrum in Amsterdam. De organisatie ontwikkelt veilige cloud-omgevingen waardoor JenV medewerkers hun werk kunnen doen: thuis, onderweg en op een werkplek. Opdrachtgevers zijn onder meer de Dienst Justitiële Inrichtingen, de Raad voor de Kinderbescherming, de Immigratie- en Naturalisatiedienst, de Dienst Terugkeer en Vertrek, Reclassering Nederland en Justis.

Eisen en wensen voor de functie Projectleider – JIO T19-191

Harde eisen

  • Projectmanagement – PrinceII, Agile
  • Projectmanagement – Technische HBO opleiding
  • Projectleiderschap I(V) – ITIL
  • Aantoonbare werkervaring op HBO werk / denk niveau – 5 jaar
  • Aantoonbare ervaring in het leiden van projecten – 5 jaar

Wensen

  • De kandidaat wordt geacht de volgende competentie te hebben: Resultaatgerichtheid, Netwerken, Plannen en Organiseren, Organisatiesensitiviteit
  • Ervaring met FCC voor projectmanagement

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 4 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Remco Blommesteijn bereikbaar op het nummer: 06-11355233. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2024-04-02 13:29:25

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden