Projectleider | Den Haag (Assen)

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag (Assen)
Aanvraagnummer:
A2022-0678
Startdatum:
30-06-2022
Verwachte einddatum:
30-12-2022 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
22-06-2022 11:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668

Functieomschrijving

Wij zijn voor Dictu op zoek naar een Projectleider op basis van 36 uur per week. 

Als medewerker van een stafafdeling, heeft de informatiebeveiligingspecialist een adviserende rol. Je adviseert de (lijn-)organisatie bij effectieve informatiebeveiligingsmaatregelen. Hij/zij assisteert de lijnorganisatie bij het in kaart brengen van risico’s in relatie tot beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid, functionaliteit en de onderliggende ICT waarvoor DICTU verantwoordelijk is (en regelmatig buiten die verantwoordelijkheid). Deze adviseur is een kritische IB specialist en tegelijk een generalist op het niveau van ICT en de business: o.a. internetprotocollen, netwerken, operating systemen, middleware, compliancy en het belang van (kritieke) bedrijfsprocessen herkennen. Je denkt en adviseert risicogebaseerd. De breedte van het werkveld kent bijna geen grenzen (óók public Cloud) en wordt gekenmerkt door complexiteit en de behoefte aan hoge mate van beschikbaarheid en beveiliging. 

Achtergrond opdracht:
Binnen DICTU passen we passende maatregelen toe, waardoor IB incidenten door bijv. menselijk falen (zowel bewust als onbewust) tot een minimum worden beperkt. Innovatieve technologie en nieuwe manieren van werken ondersteunen ons. Naast nauw contact binnen je eigen team, zal je ook te maken hebben met verschillende stakeholders, die zich zowel binnen als buiten (Miniserie breed) de DICTU organisatie kunnen bevinden. Dat vraagt veel van je contactuele eigenschappen en bied je de mogelijkheid je ook verder persoonlijk, sociaal en communicatief te ontwikkelen. Je bent analytisch en planmatig sterk, besluitvaardig en flexibel. Je beschikt over goed ontwikkelde vaardigheden op het vlak van beïnvloeden zonder autoriteit, functioneel confronteren en adviseren toegespitst op verschillende doelgroepen. Je hebt goede antennes voor wat er speelt binnen een organisatie en weet op verschillende niveaus goed met mensen samen te werken. Je bent een prettige collega om mee samen te werken. Je beschikt over de nodige dosis creativiteit en combineert dit een oplossingsgerichte instelling. Ook beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Uiteraard ben je leergierig en innovatief en zorg je dat je altijd op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen in je vakgebied.

Organisatie:
DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

 • Actuele kennis van en ervaring met relevante wet- en regelgeving als ook informatiebeveiligingsvoorschriften (o.a. ISO27001/2, BIO, WBP en Norm ICT-beveiligingsassessments DigiD);
 • Kennis en ervaring met data acquisitie (en processen / methodieken daaromtrent) voor het veiligstellen van digitaal forensisch bewijs is en pré;
 • Kennis van vulnerability scanning tools en Pentest methodieken is een pré;
 • Kennis van DevSecOps en Secure Software Development processen en methodieken;
 • Kennis van meerdere besturingssystemen, databases en middleware omgevingen;
 • Gedegen kennis van datanetwerken en uitgebreide ervaring met betrekking tot beveiliging hiervan;
 • Afgeronde HBO/WO opleiding of werkt aantoonbaar op dat niveau;
 • Informatiebeveiliging (2 jaar);
 • ICT in brede zin (3 jaar);
 • Alleen kandidaten die in loondienst zijn komen in aanmerking voor deze opdracht. Ben jij ZZP’er informeer dan naar onze mogelijkheden.

Wensen:

 • Ervaring met het risicomanagement in het algemeen en (uitvoeren en begeleiden van) risicoafwegingen/risicoanalyses in het bijzonder;
 • Ervaring met Agile/Scrum methodieken in een op DevOps georiënteerde organisatie;
 • Ervaring met security binnen public Cloud oplossingen bv CCSP, CCSK, AzureKennis van end-point security;
 • Je hebt minimaal één van de certificeringen: CISM, CISSP of heb aantoonbare kennis hierover.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Je standplaats kan Assen en/of Den Haag zijn. We werken hybride, dus in goed overleg met elkaar wordt bepaald wanneer vanaf welke locatie werkt.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2022-06-07 05:46:56

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden