Projectleider | Den Haag

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2022-0379
Startdatum:
04-04-2022
Verwachte einddatum:
03-10-2022 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
28-03-2022 13:00
Contactpersoon Quest4:
Remco Blommesteijn
Telefoonnummer:
06-11355233

Functieomschrijving

Wij zijn voor DICTU op zoek naar een Projectleider op basis van 36 uur per week. 

In de cloudwerkplek omgeving (meer dan 15000 eindgebruikers) hebben we een heel aantal trajecten staan die we in de komende periode graag vlotjes en snel gerealiseerd zouden zien. Denk hierbij aan trajecten mbt user profile management, beveiligde bestand verzending, OneDrive, Citrix Endpoint Management, het realiseren van een ontwikkelwerkplek, disaster recovery etc. We zijn op zoek naar een projectleider die ons kan helpen om deze werkplek geörienteerde trajecten soepel en snel naar een goed resultaat te krijgen.

Achtergrond opdracht:
De werkplek heeft een centrale rol in de ICT omgeving. Beschikbaarheid, betrouwbaarheid en verdere verbetering heeft daarom steeds prioriteit. Zeker in deze Corona tijd waarbij de medewerkers van het ministerie thuis werken. Dit betekent ook voor de projectleider dat de werkzaamheden (voor het overgrote deel) vanaf de thuiswerkplek zullen worden uitgevoerd (want ook de medewerkers van DICTU werken momenteel in principe thuis). Een goede thuiswerkplek met communicatiemiddelen is derhalve essentieel voor het uitvoeren van deze opdracht. De DICTU organisatie maakt momenteel de transitie naar Agile werken. De uitvoering van projecten in deze nieuwe context wordt momenteel uitgewerkt. Een projectleider met ervaring in het uitvoeren van projecten in een Agile omgeving heeft derhalve voor ons een grote pré!

Organisatie:
DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

  • Kandidaat heeft diepgaande ervaring met SCRUM/Agile, blijkt uit inhoudelijke beschrijving in CV;
  • Tenminste drie jaar ervaring in het leiden van complexe projecten. Complexiteit van de projecten zijn duidelijk toegelicht in het CV ( 5 jaar);
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met werkplek omgeving;
  • Je hebt minimaal 2 jaar Rijksoverheid ervaring;
  • Tenminste 2 jaar aantoonbare ervaring met het werken in, of het leiden van, SCRUM- of DevOps-teams;
  • Alleen kandidaten die in loondienst zijn komen in aanmerking voor deze opdracht. Ben jij ZZP’er informeer dan naar onze mogelijkheden.

Wensen:

  • Competenties: Plannen en organiseren; – Resultaatgerichtheid; – Bestuurssensitiviteit; – Motiveren; – Aansturen organiseren;
  • De volgende punten zijn een pré: kennis van de DICTU organisatie, ervaring met projectmanagement in een Agile omgeving, technische kennis cloudwerkplek omgeving. Door de huidige situatie (Corona) wordt er vanaf de thuislocatie gewerkt. Goede communicatieve eigenschappen en transparant, gestructureerd werken zijn derhalve nu belangrijker dan ooit!

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Remco Blommesteijn bereikbaar op het nummer: 06-11355233. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2022-03-24 10:27:18

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden