Projectleider | Den Haag

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2021-1384
Startdatum:
17-05-2021
Verwachte einddatum:
31-10-2021 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
10-05-2021 07:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668

Functieomschrijving

Wij zijn voor DICTU op zoek naar een Projectleider op basis van 36 uur per week.

Als projectleider geef je leiding aan en werk je aan diverse complexe projecten voor Directie Bedrijfsvoering. Je zorgt ervoor dat het doel van het project wordt gerealiseerd. Je bent de schakel tussen de betrokken (keten)partijen en stakeholders en creëert de juiste randvoorwaarden voor een optimale ontwikkeling en uitvoering. Daarnaast zorg je ervoor dat de uitkomst van de projecten en de uitvoering ervan worden verankerd in werkinstructies en worden gedeeld binnen de (klant)organisatie.

Je levert je eigen projecten tijdig en volgens de gemaakte afspraken op aan de organisatie en evalueert en rapporteert ze. Je formuleert projectplannen die ook op de lange termijn passen binnen de beleidskaders en voorwaarden van DICTU en de betrokken externe partijen. Uiteraard houd je daarbij rekening met de politieke, maatschappelijke en organisatorische haalbaarheid. Je benoemt programma- en projectrisico’s en kansen, en beheerst deze. Verder vertaal je de gewenste toekomstsituatie naar consequenties en heldere doelstellingen en zet je in- en externe stakeholders, projectmedewerkers en middelen efficiënt in.

De projectkwaliteit en projectvoortgang zijn uitstekend en dus bij jou in zeer goede handen. Ook zorg je ervoor dat elk project op tijd is afgestemd met de betrokken disciplines en werk je nauw samen met veel verschillende partijen en onderhoudt deze relaties goed. Daarnaast ben je een autoriteit op het vlak van projectmanagement. Hierdoor weet je als regisseur op jouw projecten steeds zorg te dragen voor een goede voortgang en kwaliteit. Ook ben je in staat de voortgang van je projecten helder te rapporteren aan de klanten.

Achtergrond opdracht:
Binnen de klant organisatie (Directie Bedrijfsvoering) lopen meerdere trajecten in de context van AVG, informatiebeveiliging en privacy. De wens van de klant is om deze onderwerpen zo veel als mogelijk, middels de implementatie van standaard oplossingen uit de markt (pakket) op te lossen. Kennis en ervaring van aanbestedingen, AVG, Informatiebeveiliging en pakketimplementatie is daarmee een pré.

Organisatie:
DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

 • Alleen kandidaten die in loondienst zijn komen in aanmerking voor deze opdracht. Ben jij ZZP’er informeer dan naar onze mogelijkheden;
 • HBO werk en denkniveau;
 • Prince 2 en of MSP gecertificeerd;
 • Agile foundation gecertificeerd;
 • Je hebt meer dan 10 jaar kennis en ervaring met (softwareimplementatie) projecten;
 • Je hebt meer dan 5 jaar kennis en ervaring binnen de (Rijks)overheid);
 • Je hebt meer dan 3 jaar kennis en ervaring met AVG, informatiebeveiliging en BIO;
 • Je hebt meer dan 3 jaar kennis en ervaring met implementaties in/op cloudinfrastuctuur.

Wensen:

 • Competenties: De gewenste kandidaat is een ervaren en politiek gevoelig persoon en kan omgaan met weerstanden en politieke druk. De kandidaat is gedreven, enthousiast en heeft het vermogen om complexe onderwerpen helder en duidelijk te verwoorden om daarmee de klant te helpen in haar besluitvorming en het behalen van het gewenste projectresultaat;
 • Kennis van een (Rijks)overheids omgeving is een absolute pré. Ook kennis en ervaring met privacy en of AVG projecten is gewenst;
 • De kandidaat is makkelijk in de omgang en past binnen het team (teamspeler).

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

Extra standplaats: ook incidenteel Assen.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2021-05-04 12:04:40

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden