Projectleider | Amsterdam / Thuis

Sorry, deze opdracht voor Projectleider is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Junior
Standplaats:

Amsterdam / Thuis
Aanvraagnummer:
A2023-1158
Startdatum:
04-09-2023
Verwachte einddatum:
31-08-2024 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
23-08-2023 12:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Projectleider

Wij zijn namens onze klant op zoek naar een Junior Projectleider op basis van 36 uur.

Binnen de afdeling voeren wij alle 1e aanleg, vervangingen en reconstructies uit aan het Riool en drinkwaternet in Amsterdam en omgeving. Vanuit wet- en regelgeving en operationele behoefte om onze klanten effectiever te voorzien van Riool en Drinkwater zetten wij een veranderteam op. Dit team gaat gestructureerd aan diverse verbeteringen werken van initiatiefase tot aan een geborgde verandering. Als Junior projectleider stuur jij op de vooraf afgesproken projectresultaten en de operationele bruikbaarheid van de verandering. In het team zitten diverse interne specialisten, ondersteuners en een afvaardiging vanuit IT om de verandering op te zetten. Op dit moment zijn wij bezig met een nieuw workflowmanagement systeem voor aansluitingen, een nieuw ontwerpprogramma, een digitale werkmap en een nieuw revisieproces. De Junior Projectleider focust op projectmatige voortgang binnen tijd, scope en budget. De Junior Projectleider ziet toe op de procedurele kant van project-, verander- en implementatiemanagement. – Is verantwoordelijk voor een goede implementatie en borging van de verandering. De teamleider is eindverantwoordelijk. – Is verantwoordelijk voor het toetsen van de opgeleverde kwaliteit bij de bouw van IT systemen – Is eindverantwoordelijk voor het de vroegtijdige betrokkenheid van de business bij de veranderingen – Is verantwoordelijk voor het verkrijgen van decharge per deel project. De junior projectleider kan ook ingezet worden in de rol van ondersteuner op grote veranderingstrajecten in de rol van ondersteuner.

Achtergrond:
Binnen de afdeling Leidingwerken Ontwerpen en Uitvoeren, zijn wij op zoek naar een Junior Projectleider. Iemand die zijn expertise gaat inzetten om veranderingstrajecten tot een succes te maken en de afdeling verder te helpen.

Eisen en wensen voor de functie Projectleider

Harde eisen:

  • Afgeronde HBO opleiding;
  • Aantoonbare ervaring met verbetertrajecten;
  • Werkervaring in een technische omgeving;
  • Competenties: 1. creatief: Met originele oplossingen komen voor problemen. 2. Implementatiekracht: mensen kunnen overtuigen, draagvlak creëren. De Omgevingsmanager verwoordt argumenten op een aansprekende manier, krijgt draagvlak voor zijn producten en kan anderen standpunten laten veranderen. 3. duidelijk communiceren: Ideeën en informatie in heldere en correcte taal schriftelijk en/of mondeling uitdrukken, zodat de essentie bij anderen overkomt. 4. resultaatgericht: Handelingen richten op het daadwerkelijk realiseren van de beoogde verandering. Heeft helder beeld van wederzijdse verwachtingen en doelstellingen en vertaald deze naar duidelijke concrete acties. 5. analytisch vermogen: onderscheid maken tussen hoofden bijzaken, voor de hand liggende verbanden zien. Legt verbanden tussen gegevens, onderscheidt geconstateerde feiten, mogelijke oorzaken en mogelijke gevolgen, zoekt de factoren die een rol spelen en zet deze op een rij. 6. Sensitiviteit: doorzien van tegenstrijdige belangen.

Wensen:

  • Ervaring met procesverandering en de implementatie daarvan (40%)(0 tot 1 jaar, 1 t/m 2 jaar, 3 tot 5 jaar, 5 + jaar);
  • Ervaring met het ontwikkelen/verbeteren van processen (40%);
  • Ervaring met het opstellen van besluitvormings- en/ of implementatie documenten (20%).

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden plaats op 28 augustus tussen 8:30 en 11:30. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-08-14 10:34:08

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden