Project Manager Ontwikkeling en Toepassing Sensoren | Camp New Amsterdam

Sorry, deze opdracht voor Project Manager Ontwikkeling en Toepassing Sensoren is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Camp New Amsterdam
Aanvraagnummer:
A2023-396
Startdatum:
05-06-2023
Verwachte einddatum:
31-05-2024 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
32
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
03-04-2023 10:00
Contactpersoon Quest4:
Martin Notmeijer
Telefoonnummer:
+31 6 29040901
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Project Manager Ontwikkeling en Toepassing Sensoren

Wij zijn namens het Ministerie van Defensie op zoek naar een Project Manager Ontwikkeling en Toepassing Sensoren op basis van 32 uur.

Voor deze opdracht is de Marechaussee op zoek naar een projectmanager om te werken aan de ‘ontwikkeling en toepassing van sensoren’ én daaruit voortvloeiende initiatieven binnen de afdeling Intelligence. Als onderdeel van deze ontwikkeling bevordert de Marechaussee de integratie van haar systemen en worden de processen onder invloed van technologische ontwikkelingen getransformeerd met het oog op het verbeteren van effectiviteit en efficiëntie. De ‘ontwikkeling en toepassing van sensoren’ bevind zich in de analysefase, dit betekent dat op dit moment de specificaties van het project gedefinieerd en afgestemd worden. De projectmanager zal na binnenkomst als business projectmanager het business-projectplan ontwikkelen en sturen, daarnaast zal de projectmanager in nauwe samenspraak met business en IT nieuwe business cases identificeren, projectvoorstellen ontwikkelen en deze projecten uitvoeren om voort te bouwen op de basis die gelegd wordt met dit project.

Achtergrond:
Het is de ambitie van de afdeling intelligence om de intelligencefunctie te ontwikkelen, in haar strategie heeft ze daarom een aantal actielijnen vastgesteld. Enkele relevante actielijnen zijn de ontwikkeling van het Data Analyseplatform KMar (DAK) en de ‘ontwikkeling en toepassing van sensoren’. De actielijnen zijn in doel en nauw verwant aan elkaar omdat deze beiden moeten bijdragen tot het datafundament waarop de (te ontwikkelen) toepassingen voor de afdeling intelligence moeten worden gebouwd.

Organisatie:
De Koninlijke Marechaussee (Kmar) waakt over de veiligheid van de Staat. In Nederland en ver daarbuiten. Ze wordt wereldwijd ingezet op plaatsen van strategisch belang. Van de Koninklijke paleizen tot aan de buitengrenzen van Europa. Van luchthavens in Nederland tot oorlogs- en crisisgebieden overal ter wereld. De KMar is veelzijdig inzetbaar voor veiligheid, juist als het erop aankomt. De KMar bestaat uit een staf, eigen opleidingscentrum en een Landelijk Tactisch Commando (LTC). De staf ondersteunt de Commandant Koninklijke Marechaussee met de uitvoering van zijn taken. De brigades voeren alle operationele taken uit van de marechaussee. De brigades maken deel uit van het LTC.
De afdeling Intelligence van de Koninklijke Marechaussee is onderdeel van het LTC en ondersteunt het optreden van de Marechaussee door het leveren van intelligence. De afdeling Intelligence levert haar producten ter ondersteuning van; de Grenspolitietaak, de Bewaken en Beveiligingstaak, de (militaire) handhavingstaak en de opsporingstaak van de Koninklijke Marechaussee. De afdeling Intelligence ondersteunt het optreden door het leveren van een actueel intelligencebeeld in de verschillende planfases ten behoeve van het maken van strategische, tactische en operationele keuzes. Zij doet dit door:

 • Het vaststellen van de intelligence behoeften;
 • Het verzamelen van data en informatie ten behoeve van de intelligence cyclus;
 • Het verwerken van data tot informatie en informatie tot intelligence;
 • Het verspreiden van intelligence richting de behoeftesteller en proactief richting diegene die intelligence nodig heeft.

Eisen en wensen voor de functie Project Manager Ontwikkeling en Toepassing Sensoren

Harde eisen:

 • In de laatste 8 jaar minimaal 60 niet-overlappende maanden ervaring als projectmanager, waarvan minimaal 36 maanden op IPMA B-niveau. De rest mag op IPMA C-niveau;
 • IPMA B certificering;
 • Prince2 Practitioner certificering;
 • HBO werk/denk niveau (10 Jaar).

Wensen:

 • WO diploma en minimaal 5 jaar relevante werkervaring als projectmanager, informatiemanager of aanverwante functies bij de overheid of in een grote (>250 fte) onderneming;
 • IPMA A certificering, Aris BPM;
 • Prince2 Agile, Agile Projectmanagement;
 • Aantoonbare ervaring met het ontwikkelen van politie- en/of inlichtingenprocessen binnen de overheid..

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Martin Notmeijer bereikbaar op het nummer: +31 6 29040901. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-03-21 10:25:53

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden