Project Manager | Den Haag

Sorry, deze opdracht voor Project Manager is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2023-1481
Startdatum:
01-02-2024
Verwachte einddatum:
31-01-2028 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
38
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
12-11-2023 15:00
Contactpersoon Quest4:
Remco Blommesteijn
Telefoonnummer:
06-11355233
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Project Manager

Het plannen, organiseren, leidinggeven en motiveren van het projectteam om binnen tijd, geld en kwaliteit het projectresultaat op te leveren. Het gaat om een brede groep van stakeholders waarvoor coordinatie op verschillende niveaus van beleid, strategisch, operationeel en tactisch van belang is. Specifieke taken: Opzetten van een projectplan, afstemmen met de stakeholders en programmamanager en stuurgroep. Maken van afspraken met leveranciers intern en extern. Daarbij ook het opzetten van een inkooptraject/aanbesteding. Realisatie van meerdere producten o.g.v. systemen, data, beheer, connectiviteit. Verantwoording afleggen uitvoering van het project aan de programmamanager IGO. Samenwerken en coordineren van de uitvoering in bestaande lijnorganisatie en meerdere projectmanagers.

Achtergrond:

Het programma Informatie gestuurd optreden (IGO) zorgt dat het onderdeel van Defensie beter data & informatie levert aan de krijgsmacht, die naast strategisch ook juist operationeel en tactisch van aard zijn door sneller, slimmer en beter samen te werken met de krijgsmacht. Het programma IGO levert producten en diensten op die via projecten tot stand komen om IGO mogelijk te maken. Het programmaplan hiervoor is gereed en vanuit het programma gaan het eerste project van start waarvoor een senior projectmanager wordt gezocht.

Organisatie:

JIVC is een professionele IV/ICT-organisatie, die de Defensieonderdelen en andere klanten binnen de overheid faciliteert in het effectief en doelmatig kunnen (blijven) uitvoeren van hun taken. Als organisatie staat JIVC voor betrouwbare, beveiligde IV/ICT-diensten die marktconform zijn wat betreft techniek en prijs. Medewerkers binnen JIVC werken samen en delen kennis, vanuit het besef dat alleen op deze wijze de beste kwaliteit kan worden geleverd.

Eisen en wensen voor de functie Project Manager

Harde eisen:

• De kandidaat beschikt over een IPMA-B certificaat
• Kandidaat heeft aantoonbare kennis en werkervaring met het integreren van software in een ICT infrastructuur. (3 Jaar)
• Kandidaat heeft aantoonbare kennis en werkervaring met het aansturen van projecten waarin informatiebeveiliging een rol speelt. (3 Jaar)
• Kandidaat heeft aantoonbare werkervaring met internationale leveranciers waarbij de voertaal Engels is. (3 Jaar).
• De kandidaat heeft minimaal 6 jaar aantoonbare ervaring met het uitvoeren van projecten binnen de uitvoeringsorganisaties bij Defensie of de Rijksoverheid > 1000 FTE in organisatie.
• De kandidaat heeft minimaal 7 jaar aantoonbare ervaring met het managen en leidinggeven aan professionals van ICT projecten met een internationaal karakter.
• De kandidaat heeft minimaal 1 jaar aantoonbare ervaring met het uitvoeren van aanbestedingen in een internationale omgeving.
• De kandidaat heeft minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring met het implementeren van ICT oplossingen ogv applicaties en infrastructuur in een complexe organisatie (>1000 FTE).

Wensen:

• Kandidaat heeft bij voorkeur minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met het coordineren van meerdere stakeholders in een complexe organisatie (>1000 FTE).
• Kandidaat heeft bij voorkeur minimaal 3 jaar aantoonbare ervaing in het werken in een politiek sensitieve omgeving (zoals Defensie en/of Rijksoverheid) waarbij creeeren van draagvlak noodzakelijk is.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Remco Blommesteijn bereikbaar op het nummer: 06-11355233. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-11-01 12:36:43

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden