Productowner | Apeldoorn

Sorry, deze opdracht voor Productowner is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Apeldoorn
Aanvraagnummer:
A2023-391
Startdatum:
01-04-2023
Verwachte einddatum:
31-12-2023 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
24-03-2023 12:00
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Productowner

Wij zijn namens de Belastingdienst op zoek naar een Productowner op basis van 36 uur.

Alle voorkomende werkzaamheden die verbonden zijn aan de functie van sr Product Owner gedurende de ontwikkeling van de applicatie conform de SA en de geformuleerde wensen vanuit de business met betrekking de Wet Tijdelijke Solidariteitsbijdrage (36,235). De prestatiedoelstelling is om de business te vertegenwoordigen gedurende de ontwikkeling van de applicatie en de voortgang te bewaken, omdat het een tijdskritisch traject betreft.

Achtergrond:
In de keten OVM wordt op grond van de invoer van een EU verordening (VO2022/1854) een wet (Wet tijdelijke solidariteitsbijdrage (36.235)) geïmplementeerd die ondersteund gaat worden door een applicatie die door IV/NS wordt gebouwd . Dit betreft een zeer politiek dossier met een aantal harde deadlines. Omdat onze zittende productowner vertrekt en geen van de andere productowners binnen de eten tijd en ruimte heeft, moeten wij op zeer korte termijn een ervaren productowner inhuren. De wet heeft ten doel om overwinsten bij olie- en gasbedrijven agv van de energiecrisis extra te belasten. Vanwege de Europese achtergrond van de wet (controle door Europese rekenkamer) en de weerstand die er vanuit het bedrijfsleven tegen de heffing is, is een goed werkende applicatie, ondanks de tijdelijkheid van de applicatie een ‘must have’.

Organisatie:
De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt.


Eisen en wensen voor de functie Productowner

Harde eisen:

  • Product Owner SAFe: Certificaat;
  • Product Owner Scrum: Certificaat;
  • academisch/hbo ( 5 jr ).

Wensen:

  • Competenties: -Organisatiesensitiviteit; -Overtuigingskracht; -Netwerken; -Omgevingsbewustzijn; -Plannen en organiseren;
  • Bekendheid met SaFe, Belastingdienst;
  • Moet zo snel mogelijk kunnen beginnen (april).

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-03-21 09:05:53

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden