Productmanager KOR 2025 | Utrecht

Sorry, deze opdracht voor Productmanager KOR 2025 is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Utrecht
Aanvraagnummer:
A2023-722
Startdatum:
01-06-2023
Verwachte einddatum:
01-12-2023 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
16-05-2023 12:00
Contactpersoon Quest4:
Remco Blommesteijn
Telefoonnummer:
06-11355233
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Productmanager KOR 2025

Wij zijn namens de Belastingdienst op zoek naar een Productmanager KOR 2025 op basis van 36 uur.

In de agile releasetrain Omzetbelasting werken diverse scrumteams aan diverse portfolio opdrachten. Jij voert het eigenaarschap op de ART Backlog KOR 2025. Je prioriteert de opdrachten mbt KOR 2025, te starten met EU KOR, en maakt helder waaraan deze moeten voldoen. Je werkt samen met business analisten, architecten en specificatieteam en bent pas echt tevreden wanneer oplossingen zonder problemen in gebruik zijn. Daarbij vertaal je de visie van de Business Owner naar de uitvoering én planning voor de middellange termijn. Hierbij schakel je veel met collega’s binnen IV en stakeholders, waaronder ketenpartners binnen MKB. Je werkt samen met de Productmanagers EU BTW E-Commerce en met de RTE van ART Omzetbelasting. De taken en verantwoordelijkheden die je uit gaat voeren, zijn als volgt: perspectief. en sluiten aan op de actuele situatie van de processen en systemen.

Achtergrond:
IBS OB (Omzetbelasting) is verantwoordelijk voor adviesregie, architectuur, ontwerp, bouw, test, integratie, (gebruikers)documentatie en het implementatierijp opleveren van de aangepaste bedrijfsprocessen en informatievoorziening. Hier bij is IBS OB verantwoordelijk voor de integratie van de gehele oplossing die gerealiseerd kan worden door de eigen teams van IBS OB, GV en raakvlakken binnen IBS. IBS OB stemt de architectuur af, stuurt de realisatie en de planning via de agile releasetrain (ART) en verstrekt de opdrachten naar de raakvlakken. IBS OB neemt de lead bij testen over de ketenonderdelen heen en stemt af met productmanagement over prioritering en implementatie- en releasemomenten. Met de keten omzetbelasting staan we nu, en ook de komende jaren, voor grote uitdagingen. De Europese en nationale wet- en regelgeving is sterk in beweging. Daarnaast is het applicatielandschap sterk verouderd. Om aan huidige en nieuwe wet- en regelgeving te kunnen blijven voldoen wordt het applicatielandschap gemoderniseerd, met gebruikmaking van state-of-the-art architectuurprincipes en technologieën. Hierbij moet voortdurend de afweging worden gemaakt tussen enerzijds het tijdig kunnen voldoen aan de eisen van wetgeving en business en het anderzijds realiseren van een robuust en wendbaar applicatielandschap om dit ook in de toekomst te kunnen doen. Wij zoeken op korte termijn een Productmanager die zich richt op de realisatie van wetgeving KOR 2025. De ART Omzetbelasting bestaat in zijn huidige samenstelling inmiddels ruim 3 jaar en bestaat uit 9 realisatieteams, een specificatieteam en een aantal ondersteunende teams zoals architectuur, system team etc. We werken volgens Scaled Agile Framework (SAFe) en hebben in de afgelopen jaren mooie stappen gezet richting een wendbare en leverbetrouwbare ART.

Organisatie:
De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt.

 

Eisen en wensen voor de functie Productmanager KOR 2025

Harde eisen:

  • SAFe®️ (6.0) Product Owner/Product Manager;
  • HBO werk en denkniveau ( 5 jr );
  • ProductManager ( 2 jr ).

Wensen:

  • In staat zijn invulling te geven aan het werken middels KanBan;
  • Training gedaan rondom Leading SAFe (SAFe Agilist);
  • In staat zijn om vanuit de rol van ProductManager richting te geven aan de doorontwikkeling SAFe werken binnen de ART Omzetbelasting;
  • Kennis inzake SAFe Metrieken (SAFE 6- Measure and Grow).

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Remco Blommesteijn bereikbaar op het nummer: 06-11355233. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-05-12 06:25:49

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden