Productmanager – JIO T23-078 | Gouda

Sorry, deze opdracht voor Productmanager – JIO T23-078 is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Gouda
Aanvraagnummer:
A2024-852
Startdatum:
01-06-2024
Verwachte einddatum:
31-05-2025 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
23-05-2024 17:00
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Productmanager – JIO T23-078

Opdrachtomschrijving
Als productmanager krijg je ook de rol toegewezen van Product Owner Cloud Competence Center. Dat betekent dat je in samenspraak met interne leveranciers, afnemers maar ook met opdrachtgevers in gesprek gaat over dit product. Hoe dit wordt georganiseerd? Hierover gaan we graag met je in gesprek. Van de kandidaat wordt verwacht dat hij een voortrekkersrol neemt bij het verder tot ontwikkeling brengen van de Product Managerrol binnen onze organisatie.

Achtergrond
De Justitiële ICT Organisatie (JIO) in Gouda – een grote ICT-leverancier binnen de Overheid – is op zoek naar een Product Manager als versterking van ons productmanagement team. Je ontwikkelt en voert strategische en operationele productstrategieën uit op korte en lange termijn, gericht op een kwalitatief en innovatief én beheersbaar product portfolio. Als Product Manager ben je verantwoordelijk voor de (door)ontwikkeling van de producten van JIO en de communicatie hierover: vanaf conceptie (nieuwe ideeën, innovatie), gedurende het ontwerp, transitie en operatie, tot en met het uit faseren van een product. Als product owner voer je de regie over de realisatie van de veranderingen. Daarbij ben je eigenaar van de Product Diensten Catalogus die je gebruikt als bron, en werk je nauw samen met de Accountmanager. Je presenteert voorstellen of aanpassingen met betrekking tot onze product Roadmap. Je evalueert nieuwe kansen in de markt en spiegelt het gebruik van nieuwe technologieën aan de (nieuwe) behoeften van de opdrachtgevers van JIO. In woord en beeld vertaal je deze waarde proposities en businesscases naar, voor de verschillende toehoorders, begrijpelijke en aantrekkelijke voorstellen. Als Product Manager kom je tot (nieuwe) interne afspraken met Accountmanagers en met Servicemanagers over de niet of onvoldoende bevredigde behoeften van opdrachtgevers. Als klantbehoeften niet kunnen worden bevredigd vanuit de bestaande producten en diensten, werkt de Product Manager samen met de Accountmanager en in samenspraak met de stakeholders een business case uit voor de ontwikkeling van nieuwe producten. Daarbij schakelt de Product Manager met bouwsteeneigenaren en specialisten of met externe leveranciers. Als zichtbaar en toegankelijk aanspreekpunt beschik je over een goede werkrelatie met je netwerk binnen en buiten de organisatie, ben je betrokken bij ontwikkelprojecten (R&D) en bij het managen van leveranciers.

Organisatie
De Justitiële ICT Organisatie is van oorsprong de ICT-organisatie van de Dienst Justitiële Inrichtingen, maar sinds januari 2022 een zelfstandig ICT-dienstverlener voor het gehele ministerie van Justitie en Veiligheid. De Justitiële ICT Organisatie levert ICT-diensten aan verschillende onderdelen van het ministerie Justitie en Veiligheid (JenV). De Justitiële ICT Organisatie ontwikkelt, bouwt, implementeert en beheert ICT-werkplekken, applicaties en infrastructuur voor meer dan 20.000 gebruikers. In totaal werken ongeveer 500 medewerkers bij de Justitiële ICT Organisatie vanuit vestigingen in Gouda, Zeist en Veenhuizen en vanuit het rekencentrum in Amsterdam. De organisatie ontwikkelt veilige cloud-omgevingen waardoor JenV medewerkers hun werk kunnen doen: thuis, onderweg en op een werkplek. Opdrachtgevers zijn onder meer de Dienst Justitiële Inrichtingen, de Raad voor de Kinderbescherming, de Immigratie- en Naturalisatiedienst, de Dienst Terugkeer en Vertrek, Reclassering Nederland en Justis.

Eisen en wensen voor de functie Productmanager – JIO T23-078

Harde-eisen

  • Aantoonbare certificering en ervaring m.b.t. Productowner schap en Agile werken
  • Je beschikt over minimaal een afgeronde HBO opleiding
  • Ervaring met het neerzetten van productmanagement in complexe en dynamische organisaties (3 jaar)
  • Allround ICT kennis i.r.t. reguliere technieken en terminologie (3 jaar)

Wensen

  • Kennis van zowel public, dan wel hybride cloud oplossingen (Exchange hybride koppelingen) & Microsoft 365 (saas)diensten (Exchange, Teams, Onedrive, Sharepoint, etc.) & Azure AD kennis/ervaring
  • Kennis van en ervaring met: – Multitenancy on prem AD’s (resource/functie domeinen) – Labelen en beschermen van data (DLP, Microsoft Entra) – Legacy on-prem business applicaties (niet cloud aware)
  • Kennis van de J&V cloud kaders
  • J&V Architectuur kaders
  • BIO regelgeving
  • BBN2/3 data classificatie

Competenties

• Probleemanalyse
• Prestatiemotivatie
• Initiatief
• Luisteren
• Stimuleren
• Samenwerken
• Netwerkvaardigheid
• Overtuigingskracht
• Professionele integriteit

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 4 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2024-05-17 10:37:10

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden